anak2 murid

Thursday, February 18, 2010

Kimura Takuya Diundi Jadi Jack Sparrow!


KL, 2 NOVEMBER 2009: Berita baik buat peminat filem lanun paling popular, Pirates of The Caribbean.Elly dapat tahu, filem ini akan memulakan penggambaran sekuelnya tidak lama lagi dijangka sekitar penghujung tahun ini atau selewat-lewatnya pada awal tahun depan. Tajuk bagi sambungan yang terbaru ini juga sudah pun ada iaitu On Stranger Tides.

Kali ini, penggambaran tersebut disahkan akan dibuat di Jepun pula. Oleh kerana Jepun dipilih sebagai lokasi shooting, Elly diberitahu sebuah portal di bawah kelolaan Tsutaya Online telah membuat kajian dengan menggadakan satu survey yang berbunyi "Jika watak Jack Sparrow dipegang aktor Jepun, siapa yang paling layak melakonkannya?"

Dan selepas habis ia dijalankan, akhirnya pelakon popular Jepun, Kimura Takuya dinobatkan sebagai calon yang paling digemari dan layak! Elly difahamkan Kimura layak disebabkan dia yang dilabel sebagai aktor seksi selain personalitinya cukup sesuai dengan peranan itu.

Bakat Kimura mula dipandang diminat di Jepun selepas dia menyertai filem 2046 dan I Come With The Rain. Selepas Kimura, Odagiri Joe menyusul berada di tangga kedua disebabkan auranya yang tidak kurang hebat.

Berikut adalah senarai calon mengikut ranking.

1. Kimura Takuya
2. Odagiri Joe
3. Matsumoto Jun
4. Matsuyama Kenichi
5. Hiroshi
6. Karasawa Toshiaki
7. Mikami Hiroshi
8. Fukuyama Masaharu
9. Mizushima Hiro
10. Tamaki Hiroshi

ELLEYAYAH: Kalau untuk kategori Malaysia, siapa pula 5 calon pilihan anda untuk lanun seksi?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK