anak2 murid

Sunday, November 28, 2010

3rd award

syukur alhamdulilah
elly dapat 3rd award.
kali ni dari cik adek manis
PRINCESS MOMOY (klik kalau nak dapat award)

tapi sebelum dapat award ni
adalah seciput soalan yg kena jawab

Q1; Sila jelaskan kenapa anda suka berblogging?
Pertama....Teruja nak blogging nie biler selalu follow otai HANIS ZALIKHA punya blog
Kedua...biler cuti semester- xde mende nak buat....so mula create and start masuk dunia blog

Q2: Apa motif anda nak tarik follower? Anda superstar ke?
Superstar ? Muahaha...hidung berdarah. Saja la nak tambah kawan... Aisehh...

Q3; Cerita sikit perangai anda?
baek hati.cumil gile (perah santan) . suka menolong antara satu sama lain (chewahh)

Q4:Best tak dapat award? Exited maybe?
terima kasih.
nak lagi award cam ABPH leh x ? hehe

Q5: Pernah tak terfikir nak masuk magazine aka me-war-warkan blog anda? Mengapa?
mestilah pernah. tapi kan xtau cmne nak masukkan blog yang seciput ni kat magazine (sape2 leh tolong)

Q6:Sila Tag lima blogger untuk menerima award ini.

tag2 kepada peminat tegar

INIBELOGSAYA ( klik kuat2 sampai keyboard rosak ) haha


ps : kepada sesiapa yang telah mendapat award .
silalah terima dengan hati terbuka dan jawab senonet soalan tuh .hehe
TQVM

6 comments:

:: m!3yr4h_LolLy :: said...

wah !! dpt award..
congrats dear !!
thanx yup..nnt mieyrah buat entry award nie :)

elleyayah . said...

hehe :D
oke miera .

.::: Princess MOMOY :::. said...

congrate elly yang chumil

ekinashikin said...

thx dear..nti kita dtg amik ye...tgu demam ni baik sikit...

elleyayah . said...

oke2 thnx sume :D

Saia Az said...

nasib tak kena tag, ngeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK