anak2 murid

Thursday, December 2, 2010

1st GA dr NUSHA


monyet comel lah.
suka suka

ehem ehem.
ape lagi elly merepek ni .

kali ni kan elly nak bagitau semua
yang elly dah join 1 GIVEAWAY lah.

mood : suke suki .hehe

kali nih elly join

( klik kalau nak join )

kat sini elly nak tag


nak tengok ape syarat2 penyertaan

1) kena follow cik NUSHA "wajib"
2) mesti postkan entry dgn tajuk "1st GA dr NUSHA" , letak GA monyet tu dan linkkan kpd sy okay!!
3) jgn lpe letak kat side bar n link jga
4) dh join,jgn lpe gtau sy,kat komen pon jd ok!!supaya snng sy nak jenguk t
5)kena tag org len at least 2 org ok..lbh lg ok!!

snngkan??
terbuka kpd sesape
tarik tutup 8/11/2010

nak tahu ape lah hadiahnya ..

hadiahnya??
1) Tpup rm30 dan special gift dr Nusha
2) Tpup rm10 dan special gift dr Nusha

5x special gift kpd yg bertuah!!


hadiah akan berubah mengikut penyertaan yea ader byk,leh bg lebh~~

ape2 pun jum lah kita ramai2 masuk giveaway nih tau

lagi sekali sila klik


goodluck

ps : kat sidebar blog pun elly ada letak banner gak

1 comment:

nusha said...

yunk,dh hbs tu...
cube tgk trikh tutp tu..
8/11/2010...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK