anak2 murid

Friday, December 3, 2010

1ST GIVE AWAY IZYANTY COLLECTION

kawan-kawan
jom join give away izyanti nak?

(klik kalau nak join)

anda pasti takkan menyesal n akan gembira selalu lah
kalau join give away nih.

lagi sekali elly ajak anda semua jom la join give away nih ek

klik je


kat sini elly nak tag


anda semua pun selamat menjoin tau :D

__________________________________________________________

SYARAT PERYERTAAN :


1. Wajib jadi follower kat blog aku IZYANTY COLLECTION
( untuk memudahkan korang mendapat
maklumat tergempar, ikut suka aku le kan bila nak umum kan apa2 heheeh )

2. copy BANNER GA yang kat atas tu, dan letak kat sidebar kanan or kiri blog korang sehingga diumumkan NAMA pemenang.

3. setiap blog satu peryertaan sahaja, kalau ada banyak blog 1 blog je leh join.

4. mestilah WARGA NEGARA MALAYSIA YANG MENETAP DI MALAYSIA SAHAJA.

5. Buat 1 en3 ringkas pasal 1st give Away izyanty collection dan link ke en3 bawah nie.

6. peryertaan bermula dari 1 DISEMBER 2010
SEHINGGA 31 DISEMBER 2010 (11.59pm)


PENAJA BERSAMA 1ST GIVE AWAY IZYANTY COLLECTION ADALAH

- hidup lebih mudah & ceria \(^_*)/

Untuk lihat contoh Hadiah utama UNTUK PENGOMEN TERBANYAK sila rujuk SINI

hadiah2 lain akan diumum kemudian...pemenang saguhati akan diberikan juga, so jom join ramai2 anda mungkin salah seorang yang tersenarai... \( ^_^ )/

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK