anak2 murid

Friday, December 10, 2010

1st GIVEAWAY by Cik Ainna & Cik Zombie

1.Mestilah jadi follower blog Cik Ainna & Cik Zombie..
2.Copy banner beserta isi entry ni dalam blog korang n jangan lupa buat sidebar.. sebab nye nanti susah kami nak cari korang... =) ok?
3.Tajuk entry korang mestilah
" 1st GIVEAWAY by Cik Ainna & Cik Zombie"
4.Jangan lupe tinggalkan link korang dekat salah satu blog penganjur taw..
Senang kitorang nak sahkan penyertaan nanti..^^
5. Terpulang la nak tag kawan2 ye..taknak pon takpe..^^

GA ni tamat pada 5 JANUARI 2011, pukul 11.59PM..

Hadiah lumayan untuk 3 orang peserta:
-Cenderamata yang gerenti lawa and chumel!
-Nama blog korang yang menang akan ditulis pada cenderahati tu..Glamor bukan?? (^_^)

2 hadiah saguhati berupa voucher khas dari Watson ataupun Topup..
(terpulang pada pemenang nak mana satu)..

**jika penyertaan banyak, kami akan tambah bilangan pemenang!..

Senang je kan?? hehe..

_________________________________________________________________

yeahh. elly dah join GA anjuran

cik Ainna & cik zombie ( bestie )

(klik kalu nak join)

kat sini elly nak tag

__________________________________________________________

hadiah2 memang superverb lahh.

btw,goodluck n jum2 ramai2 kite join GA nih.

2 comments:

✿AiNnA✿ said...

Cik Ainna datang sahkan penyertaan..heee^^
thanx ye join..
Gud luck!
(^_^)

elleyayah . said...

okeh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK