anak2 murid

Thursday, December 2, 2010

1st Giveaway Tinie (zon2u)

Tadaaaa... Tini pon nak buat Giveaway gak..
So tajuk giveaway Tinie ni 1st Giveaway Tinie (zon2u)
haa... syarat-syarat penyertaan ni amat mudah
Syarat-syaratnya:http://www.emocutez.com

1. Jadi follower Tinie
2. Buat entry pasai GA ni, jgn lupa tepekkan di sidebar beserta link
3. dah siap tu semua tu bagi tau Tini tau di ruangan komen.
4. tagkan 2 orang rakan..
5. tarikh tutup penyertaan 14/1/2011 (kul12.00 tengahari)


Hadiahhttp://www.emocutez.com

tempat pertama
(misteri)

tempat kedua
(misteri)

tempat ketiga
(misteri)

dan 5 hadiah saguhati
(misteri)

Hadiah misteri la ... x surprise la kalau bgtau hahaha..http://www.emocutez.com


**Sila semak nama peserta Giveaway di halaman 1st Giveaway Tinie (zon2u)

_________________________________________________________________

ouhhh.
anda nampak tak banner perempuan cantik kat atas tuh?

kalau anda nampak.
ni elly nak bagitahu lah anda semua
yang elly kan ada join

klik kalau anda pun nak join tau

hadiah-hadiah yang ditawarkan
perhh. menarik tau.

kalau anda teruja nak tahu ape hadiah
yang ditawarkan meh lah ramai2
klik


anda pasti akan gembira dan takkan menyesal!
betul kan.

good luck elly ucapkan

kat sini elly nak tag 2 kawan elly
yang bombastik lah.


eh,cik tinie kalau saya nak tag lagi
2 org kawan boleh kan?
hehe


oke. selesai tugas menulis entri dan tag kawan2.
jum lah kita ramai2 memeriahkan contest nih okeh.

lagi sekali elly tekankan jum2
kita klik


ps : kat sidebar blog elly pun elly dah tampal :D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK