anak2 murid

Monday, December 13, 2010

50TH FOLLOWERS GIVE AWAY BY CIK T-REX!

saya join GA ni kerana ....

1. GA ini telah menarik minat elly untuk join lah

2. mana lah tau kan kot2 elly bertuah ke.elly dapat hadiah misteri. kot2 lah hadiah kereta ferrari sebijik .HEHE

3. mengisi masa lapang sepanjang cuti semester dengan join semua GA&contest kt blog ni. HAHA

4. saya berbangga menjadi follower anda yang ke 101. <3

___________________________________

cukup kan sebab2 nya .HEHE

harap2 elly bertuah . amin~

kat sini elly nak tag kawan2 elly

5. http://www.inibelogsaya.blogspot.com

__________________________________________________

1 comment:

Aliah Atirah said...

anda merupakan pemenang GA cik trex so sila hntrkan alamat,nama dan nama blogger anda ke email trex...for more information sila lawat entry post trex yg latest.tahniah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK