anak2 murid

Tuesday, December 21, 2010

blog elly nazari dot dot dot . . .

diumumkan bahawa


telah beroperasi selama 1 tahun 1 bulan lah

tarikh pembukaan blog

2 Nov 2009

until now lah

thanks to all the bloggers for support my blog k

followers setakat ini

361 follower

perhatian : follower ke 500 sila print screen . ada hadiah menarik menanti follower bertuah itu :D

page view pula sebanyak

9650 view

perhatian : 10 000 view . sila print screen jugak.ada mistery gift menanti pengunjung bertuah . :D

__________________________________

motif buat macam itu :

1. saja je nak merapatkan hubungan silaturahim antara blogger lain kan
2. moga2 rezeki blog ini dan rezeki tuan tanah bertambah n dimurah kan . amin
3. xboleh ke?aku tarik balik nanti offer tu nak?HEHE
_____________________________________

apa2 pun teruskan lah support blog elly nazari dot dot dot . . . tau

blog ini tidak lah sepower blog hanis zalikha
tidak juga segah nama irine nadia marcello
tidak ramai reader n follower seperti cik epal

tetapi ....

aku berbangga mempunyai blog si comot elly nazari dot dot dot ... ini

2 comments:

Amie Eisya Pqa said...

wahh. 2 nov is my birthday. hee~

btw, tahniah ye. semoga blog anda terus maju. wee~

elleyayah . said...

mekaceh. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK