anak2 murid

Wednesday, December 22, 2010

Blogger List Pilihan Hanani Hani Mkay


klik banner lah kalau anda nak blog anda dalam blogger list pilihan hanani hani mkay

________________________________________

kenapa elly nak blog elly terselit kat dalam blogger list pilihan hanani hani mkay

1. elly nak pastikan cik hanani sentiasa update dgn new entri baru elly tau

2. sebabnya elly suka lah tengok blog cik hanani n bace entri2 anda
(betul,xtipu .elly suka polka dot) hehe

3. sebab yg utama ialah pssttt background music blog kita sama lah
"fly me away" like like <3

4. ape lagi ek sebab2nya. xpe2 ,next time elly gtau lagi tau


dalam banyak2 post cik hanani hani mkaay saya paling suka .

(klik atas banyak2)

kenapa..............

1. sebab bile bace post ini lah saya tau akan kewujudan contest blogger list pilihan hanani hani mkay
hehe.post ni dikira gak kan.so,saya pun merajin2kan tangan tulis lah entri.sebab teringin la nak masuk dalam list pilihan cik hanani hani mkay

saya nak masuk dalam kategori blog Si Hangat dan Hangit boleh tak?
___________________________________

nak tag



2 comments:

HaniDarla said...

hee thanks sgt sgt sebab joi contest ni :) kalau ada apa-apa update akan diberitahu :)

elleyayah . said...

oke.mekaceh hani :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK