anak2 murid

Thursday, December 2, 2010

Chocolate Giveaway! until 10 Dec

kek sedap
kek lazat

anda peminat no 1 kek ?
sama lah ngan elly.
hehe

jum lah kita ramai2 join give away nih

tajuknya

(klik tau)

kalau nak info lanjut sila lah
klik link kat atas tuh.

nak tengok hadiah2 yang menarik

1st prize
CHOCOLATE in box of 24pcs(Worth RM30+postage RM10 = RM40)!!

2nd prize
CHOCOLATE in box of 12pcs(Worth RM15+postage RM 10 = RM 25)!!

3rd prize
CHOCOLATE in box of 9pcs(Worth RM10+postage RM 10 = RM 20)!!

Yg paling best, korang boleh tulis ape yg korang nak atas tu. mana tau boleh bg kat somebody special.

Yang lagi menarik!!
Every contestant akan dpt 10% discount untuk 1 kali pembelian mana2 choc dari dnialicious (kecuali yg sudah ada discount atau dalam promotion)..
So everybody is the winner! ^_^

[ 3 lucky winner, 1st prize untuk entry yg paling menarik!! ]

amacam?
menarik tertarik kan?

jadi ape yang anda tunggu lagi tuh.
cepat2 lah klik


syarat2 penyertaannya pun senang je lah

**Terbuka untuk everyone seluruh Malaysia sbb chocolate ni boleh dipos!! =)
**Share giveaway ni ngan kwn2 u olz. sng je just tkn button share Facebook kat bawah post ni..mudah dan pantas =)

Sng je nk join..

1. Just jadi FOLLOWER blog Dnialicious.
Buat 1 POST yang menarik pasal giveaway ni ngan gmbr kt atas ni
3. LINK kan blog ni kat blog korang.
4. COMMENT kat post ni n bg link post korang tu ^_^

Tq!!~~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK