anak2 murid

Sunday, December 12, 2010

contest BAJU SAMA by ika puk puk.

hey hey hey kawan2 elly sekelian :D

anda nampak x banner kat atas tuh
cantik kan baju2 mereka

tengok jeh banner kat atas tu tetiba kan elly teringat lah koleksi baju-baju elly yang sama ngan kawan-kawan seperjuangan.

jadi elly pun x fikir panjang
terus je jadi kawan cik ika puk puk puk ( terlebih puk puk lah) hehe

dan terus wat entri untuk contest nih

anda nak tak join contest nih?

jom lah ramai2 memeriahkan contest nih

antara sebab2 elly 'paksa' korang masuk contest


kerana .....

1. contest nih telah menarik minat elly untuk join. xaci lah kalau elly sorang je join kan.
kawan2 elly pun mesti lah kena join gak .betul? HEHE

2. walaupun hadiah tidak diketahui lagi. tp elly dapat rasa kan hadiahnya sgt2 superverb. kot2 1st price dapat kereta ferrari x . HEHE

3. kita join contest & GA orang lain. mane tau, one day kita wat contest & GA .orang lain lak yg akan join kite nye GA & contest (baru sama adil n saksama kan)

4. mengisi lah masa lapang korang

5. dan akhir sekali korang leh lah tengok kembali kenangan lama korang berbaju sama dengan kawan2 dgn menyelak album2 korang tuh .HEHE

elly rase tu je lah sebab2nye elly nak surau (eh,silap taip) *suruh korang join contest cik ika puk puk nih.

hope u all berkesempatan lah join tau.

aduh,sori2 cik ika,elly dah terlebih2 membebel lah. haha. jgn marah. hadiah x kena potong kan .HEHE

ni lah koleksi-koleksi baju-baju elly n da gang yang same
(setelah puas mencari di album2 lama yg dah berhabuk) HAHA

elly kat hujung belah tepi kiri tu.

baju t-shirt ASEAN SCHOOL kaler hitam

cerita sikit :

pada tanggal berapa tah. (sori,lupe lah) HEHE.

kitorang student2 IPGM telah dipilih utk berkhidmat dengan negara MALAYSIA lahh.
dengan mengangkat bendera2 kaler merah,kuning,biru n putih utk kejohanan
ASEAN SCHOOL pada bulan Julai lepas.
*angkat2 bendera HUMAN GRAFIC tuh la

nih kitorang dapat baju free lah ( eh eh,kantoizz plak) HAHA

elly dapat saiz L la.besar tol. ala-ala ustazah gitu bile memakainya dengan tudung besar .tapi kan yg peliknya tetiba da lama2 elly pakai baju tuh.elly tengok lah saiz baju tu.pelik bin ajaib tul. saiz L telah bertukar ke saiz M .adakah elly ter*curik baju orang lain di ampaian .hehe
tapi yang pasti elly suka sangat baju ni sebab ia menunjukkan kitorang telah berkhidmat untuk negara ku tercinta MALAYSIA .hehe

ps: alamak,baru elly perasan yg dalam pic nih ada 8 orang lah.terlebih 2 orang.camne ni cik ika?
cik ika yg baek jgn lah buang pic ni ek.pic nih pun diambil kira gak tau dlm contest ni
da puas membebel pnjg lebar baru elly perasan dlm pic ni ada 2 extra
please cik ika comeelll !! HEHE.ataupun cik ika anggap lah 2 org xde dlm pic nih.so,ada 6 orang je .HEHE


elly kat belakang sekali.pakai tudung putih dikelilingi kawan2 bertudung hitam

baju t shirt INSPRIT anjuran DOMT4A 2010

time nih kitorang ada aktiviti kat Menara Taming Sari
bebudak kelas DOMT 4A UITM MELAKA yang buat.
disebabkan elly fakulti OM so,elly pun terlibat jugak

ahli-ahli diatas nih ialah classmates tercinta elly tau
sayang anda semua <3

nak cite ape lagi ek?
oke2,suke sangat baju ni sebabnya coraknya lawa tau ada tulis perkataan
INSPRIT lagi tuh. HEHE

best sangat time nih .ada perarakan okestra lah. tarian 1 malaysia. poco-poco
and paling best sebab naek Taming Sari .best2.
kawan2 jum pegi lagi nak .wink wink

perhatian lagi sekali cik ika : ala,elly pun baru perasan yg dalam pic nih bkn 6 org atau 8 org tp jumlah org lagi berganda lah dari pic atas. aduii,camne ni?
cik ika yg comel elly nak mintak maaf tau.tolong jangan buang pic nih boleh .HEHE

ataupun cik ika leh tengok pic kat bawah.

elly duduk kat tangga pakai crocs unggu. HEHE

pic ni diambil ketika program

KENDURI BULAN BAHASA bertempat di Kg Lonek ,N9.

kenapa kitorang ada kat pondok buruk ni?
jawapannya sebab..
kitorang g bersiar2 sekitar kampung nih.( lawa tau)
HEHE .
apa-apapun elly rindu sangat kenangan kat Kg Lonek walaupun sehari je tp bermakna tau

first2 datang memang lah boring kan.tulah kitorang bersiar2 sekitar kg.
tp petang tu memang sgt2 syok lah.
ada aktiviti kocak ikan. tarik upih(even elly x tertarik) HAHA. tiup belon sampai pecah dan macam2 lagi.

best sangat sangat. laen kali tolong lah wat aktiviti yg syok camni boleh ? HAHA

perhatian cik ika : ok,pic nih baru lah perfect kan.xlebih dr 6 pun . 5 org boleh kan?
elly suka sangat pic ni .smart+simple
(harap2 pic nih bertuah) amin~

last pic yang dipertaruhkan

elly yang pakai mask tu . *zorro elly .HEHE

pic ini diambil time tuh kitorang ada amali gimnastik la
lawa kan pic nih?elly suka sangat

tetibe rindu lah gimnastik .wawawa
xpe2, next sem ada lagi kan ..

ps : cik ika. pic nih pun lawa gak kan.cukup2 4 0rg.xlebih pun .hehe

elly harap pic nih bertuah n menang.amin~

__________________________________

sekian shj pic2 baju sama yg dipertaruhkan oleh elly.


harapan : elly harap salah satu pic elly bertuah n menang contest ni. HEHE
amin~

________________________________________

jadi korang kat luar tu tunggu ape lagi kan.
jom lah join contest ni

kalau nak join klik sini atau

2 comments:

ika puk puk said...

tQ join =)
its so k dear..
ika x kesah pon psal gmbar tu..
jnji ade gak gmbar yg pnuhi syarat =)
gudluck!!!

elleyayah . said...

tq ika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK