anak2 murid

Tuesday, December 21, 2010

contest kami seiras



jom lah join contest terbaru nih

klik sini

ini adalah banner contest.
klik banner kalau nak join
_______________________

elly mempertaruhkan gambar ini

elly padankan wajah elly dengan kakak kesayangan lah.

muka kitorang sama kan.ramai yg ingatkan kitorang kembar padahal aku lagi muda dari dia.
ps: even orang selalu cakap aku akak tau. HAHA

bahagian yang paling ketara ialah hidung n mulut kot
____________________________

saya suka blog the chronicles of yaya kerana ..

1. blog ni cantik kot (background pink gitu) i like pink so much tau.masukkan lah blog i dlm list blog pink u
2. lagi 1,blog cik yaya nih more about life dia la. i love to read all the entries. (yelah,most of blog yg i bace banyak sangat entri pasal contest la GA lah)
3. font sangat2 catchy lah. comel gitu
4. tengok nama anda "the chronicles of yaya" tetibe teringat the chronicles of narnia.HAHA

thats all from me lah.wish me luck tau ;D

nak tag






3 comments:

.cik yaya. said...

wah..hehe suke2 bakal cikgu ye..thanks join dear...thanks sgt..good luck!

p/s: banner yg tepi tu patut letak gambar berdua tu.then due date 13/2/2011/ bukan bulan 3..hehe

elleyayah . said...

yup2.oke2,thnx yaya.nnt elly tuka ek.trlmpau excited nk join.hehe

butterflyana said...

Good Luck! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK