anak2 murid

Wednesday, December 22, 2010

Contest Kenal Tasha???


klik banner kalau nak join
hadiah lumayan i bagitau u
________________________

1. APAKAH NAMA PENUH TASHA?

c. Intan Natasha Bt Abu Bakar ( nice name )

2. APAKAH TARIKH LAHIR TASHA?

b. 19/08/1987

3. APAKAH WARNA KEGEMARAN TASHA?

a. pink ( love pink )

4. APAKAH LAGU YANG PALING TASHA SUKA NYANYI?

d. L.O.V.E (Nat King Cole)

5. TASHA TAKUT PADA BINATANG APA?

c. kucing dan tikus ( macam tom n jerry lah )

6. APAKAH TAJUK FILEM YANG PERTAMA DALAM BLOG TASHA?

b. Final Destination 4 (i love final destination too)
final destination 4 yang kat car racing tu kan. takut

7. APAKAH MY PASSION TASHA?

a. menari dan make up (i love dancing too,tapi i still keras cam kayu lah)

8. APAKAH NAMA PENUH ADIK BONGSU TASHA?

c. Abu Izzani B Abu Bakar

9. APAKAH BARANG PERTAMA YANG DIBELI SECARA ON9 OLEH TASHA?


baju blouse pink ini sangat lawa kan

10. NAMA PAKAIAN YANG TASHA PAKAI PADA KARNIVAL SILANG BUDAYA 2009 &2010 ADALAH...

b. pakaian orang iban dan sari
___________________________________

Saya kenal Tasha ......

1. dari dunia blog ini lah.
pada suatu hari, i merayau2 ziarah rakan2 blog tetibe kan tertengok lah contest cik tasha nih.so,i pun terus lah klik dan join contest dia. (penggunaan bahasa yg tunggang terbalik sikit) hehe

2. cik tasha pada mata saya . dia seorang yang cantik lah. serius i admire anda lah. wawawa. anda dah berpunya ke? hehe .(sori,lebih2 lak)

3. dia ni suka kan kecantikan tau .biasa lah tu lumrah manusia sukakan kecantikan kan.sama lah mcm i.hu3

4.satu rahsia besar cik tasha elly nak bocorkan ialah dia ni pemarah sikit orangnye tapi jangan risau cik tasha nih cepat cool tau.uhh,syukur.HEHE

elly tag

3 comments:

Tasha said...

thanx.....amboi....puji lebih2 nih. hehehe....

elleyayah . said...

hehe.

Tasha said...

belum rasa nak tutup lagi....ai cari yang jawab dengan tepat dan slogan paling kreatif.

nnt kalau dah tutup tasha bagi tau yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK