anak2 murid

Tuesday, December 14, 2010

Contest Kenangan Terindah 2010



macam menaarik jiwa dan raga elly shj.

nak join?

klik sini

tarikh tutup : 31.12.2010
________________________________

tahun 2010 akan melabuhkan tirainya tidak lama lagi. apa perasaan korang?

*sedih
*gembira
*ntah xrasa ape2 pun

apa2 jawapan pun.tahun 2011 akan menampakkan dirinya tidak lama lagi.
bagi aku tahun 2010 merupakan tahun yang bermakna buat aku

kenapa?

jum kita check it out pic ni ...

gambar ini diambil pada 31.08.2010 ketika kitorang terlibat utk sambutan Hari Kemerdekaan ke 53 tahun

kenangan sambutan Hari Kemerdekaan ke 53 tahun

venue : Stadium Putra Bukit Jalil

tarikh bersejarah : 31.08.2010
___________________________________________

rindu sangat time nih. kitorang pelajar2 IPGM seluruh Malaysia telah menyumbangkan keringat dan bakti untuk sama-sama menjayakan sambutan Hari Kemerdekaan ke 53 tahun.

kitorang telah berkampung di Presint 18,Putrajaya selama 10 hari tuh bermula 22.08.2010 hingga 31.08.2010.lama tuh kan.

seronok sangat2.tugas kitorang senang shj.angkat2 bendera yang menyerupai perkataan-perkataan lah

senang cerita "human graphic"

senang ke?susah adalah. kena fokus tau. kalaau x,nanti perkataan-perkataan tu salah.

antara perkataan yang kitorang telah hasilkan hasil kerjasama kami semua


bersatu teguh

lawa kan. seronok sangaat. elly harap next year pun kitorang akan diperlukan lagi untuk memeriahkan sambutan kemerdekaan.
________________________________________

tu lah antara kenangan terindah elly sepanjang tahun 2010.

rindu sangat kenangan yang tidak dapat dijual beli itu.
______________________________________

harap2 gambar elly bertuah. amin

2 comments:

cik Teratai Wangi said...

Waa.. mmg seronok.. cik teratai pon ade kenangan join utk hari kemerdekaan tahun 2006.. Penat xyah citer.. tp seronok kan join benda ni.. Teringat pulak kenangan muda2 dulu.. hehe.. Thanks dear.. Gewd Luck...

elleyayah . said...

orait .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK