anak2 murid

Monday, December 13, 2010

Elhyatt Bizz Collections Giveaway.






hi kawan2 semua.
kali nih elly ada join 1 GA special punya.
nak join klik

(klik kalau nak join)

mula-mula elly nak cerita lah serba sedikit pasal GA nih tau

syarat2 penyertaan :

*lelaki atau perempuan
*ada alamat kat malaysia (kalau now duk oversea pon bole join-tp pos hadiah ke alamat di Malaysia atau tanggung sendiri kos pos oversea yea:D)
*tiada had umur

Cara PENYERTAAN:

1. follow blog Elhyatt Bizz Collections ini(Anda mestila kena ada blog kan utk join :D)

2. copy Banner di atas, paste Banner dan Link entry ini di side bar dan entry di blog anda

3. Tajuk entry : Elhyatt Bizz Collections Giveaway.

4. buat satu entry tentang mana-mana produk/koleksi yang dijual oleh Elhyatt Bizz Collections (Copy paste pic item and description sekali(description ni boleh la anda edit guna ayat sendiri supaya lebih nmpak kreatif dan inovatif :D) di blog anda.Link kan blog ini di entry tersebut.
satu item aje tau...xpayah banyak2 :D

5. tinggalkan comment, nama, email dan link entry anda pada comment post giveaway ini

6. Tag kepada 3 orang rakan Bloggers yang lain (perlu dinyatakan dalam entry)

7. Peserta yang tidak mematuhi syarat-syarat di atas akan dibatalkan penyertaannya

MUDAH AJE KAN? XPAYAH BELI APE-APE UNTUK JOIN :):)

dah jelas tentang syarat2 penyertaan? kalau dah jelas,mari kita beralih ke bahagian kegeemaran elly iaitu
HADIAH .wink wink

Pemenang Bertuah akan dipilih oleh juri2 Profesional dari pihak kami
Hadiah cukup menarik dan lumayan, diulangi...cukup lumayan :):)

nak tahu hadiah apa?
tunggu nanti update seterusnya...TUNGGU TAU :):)

okeh . tarikh tamat penyertaan pulak

TARIKH TAMAT PENYERTAAN :
18JANUARI 2011
(BERMULA 6 DISEMBER 2010)


PENGUMUMAN PEMENANG:
20 JANUARI 2011
___________________________________
kat bawah nih elly nak promote sikit banyak pasal produk2 ELHYATT BIZZ COLLECTIONS


amboi.lawanya jubah kat atas nih.kaler maroon 5 ( eh silap) kaler maroon lagi tu. elly suka lah. <3
harga pun oke lah RM149 .eh,murah lah tu! kalau kat butik2 area KL mau RM200++ tau.

jubah nih sesuai dipakai dimana-mana shj.bukan setakat sesuai dipakai time2 dinner ke,nak g ceramah kat masjid. ke. ulang suara. jubah ni sesuai dipakai bila2 masa dimana jua.
xkira lah nk g shopping kat Berjaya Times Square ke. tp jgn la plak pakai jubah ni time nak naek roller coaster kat Cosmo World. HEHE

elly suka sangat dengan warna nih.kalau gayakan dengan selendang sangat2 lawa.

elly nak kasi 5 bintang utk jubah nih

kalau korang nak tengok koleksi jubah2 lagi .kat bawah ada jubah kaler purple pulak.


kalau anda nak tengok koleksi jubah2 pelbagai warna dan fesyen terkini
klik shj

___________________________________________

anda semua apa tunggu lagi. jom lah join GA ini

klik sini

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK