anak2 murid

Sunday, December 26, 2010

elly menang cabaran cute nose

T@h pape t@h
banner blog
syukur.elly menang GA lagi.hehe
kali ni elly menang cabaran cute nose@ ada berani?

elly pertaruhkan gambar elly anda da gang

ketawa kan tengok pic nih

syukur.pic nih bertuah lah dan dipilih sebagai 

pemenang tempat ke 3

nak tengok gambar2 peserta yang lain klik sini 

kelakar dan lawak kan gambar diorang semua.haha

ps : jangan gitau kawan2 elly yang elly masukkan pic ni dlm blog.hehe
________________________________________________

hadiah yang bakal elly terima ialah

cute cardholder
dan hadiah misteri.jeng jeng

topup RM 10

_______________________________________

terima kasih kepada cik murni syahirah yang baek hati sangat2.
keep in touch tau

jum klik blog dia.mana lah tau ada GA lagi ke kan

klik sini







3 comments:

shahraily said...

sama2 dear!! eh anyway tadi dah send topup tu, dapat x? :D

elleyayah . said...

thnx dear.elly dah dpt ~

SyUhAdA said...

thniah elly~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK