anak2 murid

Monday, December 20, 2010

elly menang lagi episod 2

syukur alhamdulilah.

tadi kan elly jalan2 lah nak tengok result GA yang elly masuk.
mood ; teruja+takut

mula2 elly pergi lah kat blog beauty in darkness. excited lah mula2 sebabnya post elly telah disenarai putih kan sbg 5 terbaik.nak tengok ke post elly.klik sini.tapi elly xmenang pun la.pemenang utama cik nana .hadiah misteeri. mood time tu : sedih lah.HAHA

tapi xpe,elly jalan lah lagi tengok GA seterusnya.jalan2 ke bahagia ku disini.mane lah tau kan rezeki bertuah ke.amin~tapi nasib tidak menyebelahi elly lah.HAHA.(ayat poyous gile)

tapi kan tibe-tibe elly tengok lah kat kotak jerit. nak tengok ape yang ade jum geledah kotak jerit elly ramai2.HAHA. elly dapat mesej berbunyi

"elly u won the GA"
omg! elly menang lah GA bul bul craft .HEHE .klik lah sini tau.

elly menang lagi lah.jap2 jum tekan sini ramai2

elly xmenang 'Our First Lucky Draw' tapi elly dapat award lah special for you.hehe
hadiah misteri gitu.

kesimpulannya kat sini : elly bukannya nak berlagak ke . yelah bukan menang kereta ferrari sebijik pun dah berlagak.bukan bukan bukan lagi.elly cuma nak cakap kita join GA ke contest ke bukan niat semata2 nak menang lah.adaat lah tu menang kalah.kalau menang syukur kalau xmenang pun xpe next time leh cuba lagi kan.

kebaikan join GA atau contest (even xmenang pun)

1. traffic up (sebabnya penganjur dan rakan blog lain akan melawat blog kita utk check entri tu) sama lah macam apa yg elly wat.

2. dapat menambahkan follower ( peserta lain mesti akan klik url yg kita kasi kat penganjur tu kan utk tengok contoh entri kita sekali gus dia akan follow la kite ) i follow u back

3. dapat pengalaman tuh

so,jangan lah sedih2 tau kalau anda xmenang ke ek. huhu.
jgan putus asa tau .
aja aja fighting :D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK