anak2 murid

Monday, December 13, 2010

Gaban's Lovely Craft & Embroidery Giveaway 2010

hai kawan2 semua.
anda nampak x banner kat atas tuh?
berminat nak join?

kalau berminat senang shj

klik sini

____________________________________________________________
syarat2 penyertaan mudah shj.

1. Ada blog sendiri, warga Malaysia, lelaki atau perempuan boleh ikutserta.

2. Jadi follower GLCE (Gaban's Lovely Craft & Embroidery).
3. Buat 1 entri dalam blog anda tentang GA GLCE ni.
4. Senaraikan GLCE dalam blog list anda.
5. Pada sidebar blog, copy gambar di atas letak linknya sekali.
6. Tajuk GA "Gaban's Lovely Craft & Embroidery GA 2010"
7. Tinggalkan komen, nama, link entri dan emel pada ruangan komen.
8. Tarikh GA : 8 Disember 2010 - 15 Januari 2011. Pemenang akan diumumkan pada16 Januari 2011

dah tau ape2 syarat2 nye kan.
________________________________________________________-
sekarang nih anda mesti nak tau ape hadiah2 menarik bagi para pemenang yg bertuah

Hadiah pertama (1 pemenang)
Sulaman percuma pada baju kurung, lengan & bawah baju sahaja . Corak akan dipilih sendiri oleh tukang jahitnya.

Hadiah Kedua (3 orang pemenang)
Sulaman Tuala. Anda boleh rekues nak sulam nama atau apa sahaja yang anda inginkan.
amacam,ok x? kalau oke jum klik
sini ramai2 .
_________________________________________

kat sini elly nak selit sikit lah pasal sulaman yang cantik2 dan menarik minat elly

lawa kan? walaupun simple tapi lawa sangat. elly suka <3

gambar sulaman kedua. sesuai pada kebaya nyonya

_______________________________________________

tengok bawah nih


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK