anak2 murid

Wednesday, December 22, 2010

GIVE AWAY IPOD SHUFFLE DARI MR COOL


mai sume pakat join GA baru nih
hadiah memang superb lah

*sebijik ipod shuffle bagi yg bertuah

Go to fullsize image

nak join ke?klik lah banner tau

ps : sila letakkan elly sebagai refferer anda ye

______________________________

exchange link : no 103
share button : no 107
follower : no 266
______________________________

sebab wajib kenapa anda kena join GA nih?

1. hadiah memang lumayan lah.sebijik ipod shuffle tuh.elly memang teringin nak dapat ipod shuffle lah.elly cuma ada piring besar kaler hitam je dok pasang lagu P Ramlee hari2.hukhuk.sedih kan.

Go to fullsize image

jadi elly berharap elly lah yang bertuah tuh.amin~

elly nak ipod shuffle itu
Go to fullsize image Go to fullsize image Go to fullsize image

sumber : yahoo image lah

2. first contest yg menawarkan hadiah menawan hati lagi tu (i think)

3. ala,syarat2 penyertaan act senang n simple shj.tengok je cam complicated kan.tapi sebenar senang.belum try belum tau (betul x mr cool)

___________________________________

ada ape2 lagi yang elly x settle kan ke? bagitau nanti ek

elly nak tag kawan2 yg gile gadget

____________________________

elly tau GA nih sebab ada mesej kat shoutmix lah.jadi xd la link refferer.huhu

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK