anak2 murid

Sunday, December 12, 2010

GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"...



hai hai hai kawan2 elly sekelian alam :D

pekaba? harap you all sehat sejahtera hendaknya

sori2 elly dah lame x update entri baru lah .

ehem2,sebelum elly lupa elly kan nak bagitahu lah anda semua kan
yang elly ada join 1 GA baru


nak tahu ape best nya GA tuh.klik je kat sini

GA nih memang menarik hati elly lah untuk join.

sebab2nya

1. even elly xpenah melancong ke oversea tu . paling jauh pun penah sampai kedah je,tu pun sebab kg kat kedah. sabah sarawak xpernah pergi pun .wawa
(sape2 nak bawak elly) HEHE

2.saje2 jeh elly nak cube nasib elly .mane lah tau kan.name elly bertuah. elly menang ke barang2 dr oversea tu.HEHE. mule2 menang brg2 dr oversea,2nd time elly menang pakej pelancongan ke oversea pulak .HEHE
AMIN~

3. mengisi masa lapang dengan menyertai banyak contest n GA

4. hadiah2 nya sangat2 menarik hati dan perasaan.dah lah brg2 dari oversea lepas tuh 30 pemenang bertuah akan dipilih.
banyak tuhh. wahh,harap2 elly menang lah kn.

nak tengok ape hadiah2 yg menarik jantung dan limpa elly dan rakan2 semua

klik jeh kat sini lagi

amacam! dah tengok ke hadiah2 yg sgt2 superverb tuh.mesti korang pun teringan nak join gak kan.
jadi,tunggu ape lagi.
jum lah ramai2 kite memeriahkan GA itu ek.

kalau elly diberi pilihan hati elly nak pilih hadiah

1. keychain dari SINGAPURA
2. fridge magnet dari BEIJING ( sbb xpenah pun jejak kaki kat Beijing)
3. fridge magnet dari PADANG/BUKIT TINGGI
4. fridge magnet dari SINGAPURA
5. beg sulam dari PADANG/BUKIT TINGGI

ps: mintak2 lah elly bertuah .amin~

kat sini elly nak tag kawan2 seperjuangan elly


jap2,elly nak membebel ape lagi ek.
oke2,kat sini elly nak salin dan tampal syarat2 penyertaan

GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"...

___________________________________________________________

Korang hanya perlu :

1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
2. Jadi follower blog ini...

3. Tag 1 org blogger lain atau lebih dan make sure dieorg tahu...

4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni...

Itu sahaja..mudah kan??

Hadiah boleh tengok kat sini : SENARAI HADIAH
korang boleh senaraikan dari 1 sampai 5, hadiah mana yang korang rasa korang berminat...
seramai 30 pemenang bertuah akan dipilih...
mana pernah giveaway bagi hadiah banyak ni...huhu

Apa tunggu lagi..
sesiapa pun boleh join...

MOH LE JOIN WEEIIII!!!

Tarikh Tutup : 11.59PM pada 19/12/2010

__________________________________________________________

TAMMAT dan SELAMAT JOIN GA nih

4 comments:

E.d.Y said...

thanks k sudi join giveaway ni...just nak confirmkan, dah jadi follower ke??if not, xlayak untuk dpat any hadiah

elleyayah . said...

ok2.dah follow lah.

butterflyana said...

GOOD LUCK! ;)

elleyayah . said...

tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK