anak2 murid

Saturday, December 18, 2010

GOJESH IN ORANGE CONTEST !!!

amboi,oren sungguh lah banner tuh.sweet charity tol. HEHE
anda nak join contest ala-ala oren nih?
senang shj.cuma klik sini


elly berbaju kurung oren?HAHA.lawa x?menyerlah sungguh kan warnenye.nih baju raya elly tahun nie.saje je nak wat kelainan sket.nak try gak lah pakai baju warna panas n warna yg sgt menyerlah nih.HEHE.
ps : rajin kan elly.raye2 masih sempat lagi bace paper berita harian. (poyous)

ini lagi.oren sungguh kaler muh.menyerlah sungguh la.hEHE.description same cam kat atas.tp pic nih diambil time nak amek gambar kenang-kenangan keluarga lah.
ps ; nampak kan ramai2 org kat belakang tu?

terlebih gambar 1 lah plak.boleh kan cik hellow kitty?HEHE.
gambar nih diambil ketika elly berjalan2 ngn kawan2 kat melaka .ala-ala window shopping lah.HEHE

even favourite colour elly PINK lah. (elly tgk major yg masuk contest ni favourite colour diorang pink lah) tp nasib baek elly ada gak lah baju kaler oren.tak sia-sia elly pilih baju kurunng oren time raye

elly harap nasib elly betuah. haha. amin~


elly nak tag kawan2 oren elly

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK