anak2 murid

Sunday, December 19, 2010

happy birthday giveaway is officially closed !

and the winner goes to .................

dummy. joking shj lah.
esok 20hb baru lah GA nih dengan rasminya tertutup dgn sendiri

jadi apa tunggu lagi.anda2 kat luar sana tu.
moh2 join GA nih.

nak join klik sini
_____________________________

5 pemenang bertuah dicari.
hadiah utama berupa topup RM 20 x 1
adakah anda yg bertuah itu?
nantikan result nya 21hb tau
_________________________________

[pemberitahuan] sila tengok nama anda kat sebelah tu ek.kalau name2 sape yg xde sila inform kat saya tau.
so far,penyertaan setakat ini ialah 67 orang. banyak tuh.nway,thnx semua ;D

meh elly nak kasi semua orang bunga ~'@.

ape lagi.nak tau anda gembira ke x hari ini.jum terjah kuiz berry nih.


ataupun meh2 kita tengok samaada anda insan yg gembira di dunia ini atau tidak

gembira atau tidak (klik gembira)

______________________

anda kesempitan wang?

jangan pinjam ngan along meh

jum2 kita jana wang sampingan dengan sign up kat youthsays.com
lumayan tuh.sekali daftar dapat $$$. (mata duitan)

jum klik daftar

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK