anak2 murid

Saturday, December 18, 2010

I Love Giveaway - My biqque.blogspot.com Favourite Post!


wanna join this GA?

so easy like ABC .hoho.

klik here
_______________________________

untuk pengetahuan encik biqque,saya merupakan pengikut segar dari ladang teh anda yang ke 81.suke x?HEHE
saya suka lah semua post anda sebabnya saya nih suka lah nk travel aorund the world.even paling jauh pun saya sampai perlis shj.HAHA.tp kan bile bace post anda beserta dgn2 pic2 yg superver tuh sy plak dah terbayangkan yg saya sdg bercuti kt sana. (hyper ke)HEHE.

ok lah,dalam byk2 post anda sy paling suka 1 nih. tp post ni xde kena-mengena ngan travel lah.jap2 sy salin n tempek kat entri nih.


kenapa saya suka post ni ha?saya x kawin lagi n saya xde anak lagi tau.jgn salah sangke.saya baru sweet 17 (tipu).HAHA

kenapa saya suka post ini?

1. even saya x kawin lagi n xde anak lagi.tapi saya akan amalkan doa ni selalu lah.sebabnye bukan kalau kita bace sekali doa ni esok kite cepat2 dpt anak.BUKAN BUKAN dan BUKAN.saya amalkan doa ini dari umur saya 17 (tipu lg) smpai lah saya kawin.insyallah Allah akan mempermudahkan saya mendapat anak sebab saya amalkan selalu doa ini.amin

2. disamping saya baca post ini,saya juga akan mendapat pahala.betul x?anda juga dapat pahala sebabnya share kan doa kepada readers.huhu

3. cari lah kelainan sedikit dari orang lain.myb orang lain suka post anda yg berbentuk travel2 ke.saya lain dr yang lain.suka kan post doa berbentuk islamic nih.HEHE

4. sebabnya nih post anda yg kira popular lah kan. i like <3

tu je lah kot sebab2 munasabah n sarawak kenapa saya suka post anda ini.HEHE.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK