anak2 murid

Thursday, December 2, 2010

Iefadesign 1st Giveaway with POCOYO

hai .
pocoyo kat sini.

ngeh ngeh ngeh.

ape lah yang elly merepek2 kat blog nih.
eh,sebenarnya elly nak bagitahu anda semua yang elly kan
ada join 1 giveaway nih

(klik kalau nak join)

sesiapa pun boleh join tau.
senang je syarat penyertaannya.
adek kecik elly pun boleh join gak.
hehe

okelah elly xmau cakap banyak2.
kalau anda nak join klik je


kat bawah nih elly ada sertakan gambar
POCOYO yang comel tau.
comel kan :D
anda nak tahu ape syarat penyertaannya

Term & Condition

*Mesti de blog,bkan pe snang Fa nak terjah nnt
*Be iefadesign & iefa82 follower
*Alamat mesti dalam Malaysia tau,klu kat oversea,tkut xsmpai plak adiah ..
*Wat entry,copy n paste banner kat atas n letak kat entry ngan sidebar u all's ye
*Add link Fa kat bloglist u all's
*Spesel ckit...u all's kna ltak 1 picture POCOYO,xksah la korang nak amik kat mana k..
*Last skali,tinggalkan id follower n link u all's kat ruangan komen
Tarikh Tutup:01.01.2011

Senang jer kan,ni T & C biasa tuk nak join giveaway

Fa akan wat 3 cabutan,sape yg bertuah akan dapat
1)1pc keychain name
2)Topup bernilai RM10
so semua adalah pemenang k..
GUD LUCK EVERY ONE....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK