anak2 murid

Saturday, December 25, 2010

janin !

perhatian : sori,tajuk entri cam lain macam je.tapi entri ada la kena-mengena dgn tajuk entri ok
_______________________________________________

hari : sabtu bersamaan

merry christmas :D

tarikh : 25/12/2010

tempat : alamanda

ps : macam nak wat memo lak aii entri nih.haha

hari nih elly,mama,kak ainul n anis g tengok wayang kt alamanda tuh.cerita ape ye?
janin lah. 

jum kita baca sinopsis dulu 


Janin mengisahkan kehidupan penduduk di sebuah kampung nelayan yang hidup dengan aman damai. Cerita bermula dengan ramai penduduk kampung selalu kehulangan duit mereka. Tetapi mereka tidak mengetahui siapa yang mencuri wang mereka. Sehinggalah beberapa orang kampung terserempak degan pencuri kecil bernama Esah.
Esah, seekor toyol selalu mengunjungi keluarga Sutera isteri kepada nelayan bernama Hashim tanpa mereka sedari. Mereka mempunyai tiga orang anak yang masih kecil. Kunjungan Esah ke rumah Sutera terlalu kerap membuatkan hasil pencurian berkurangan. Ini membuatkan pembela Esah menjadi marah kerana hasil kecurian semakin berkurangan.
Esah dimarah oleh pembelanya dan enggan diberi makan. Esah yang dahagakan kasih saying telah membunuh orang yang membelanya. Tanpa tuan, Esah menjadi ganas dan telah menyerang penduduk kampung dan banyak kejadian negeri telah berlaku. Orang – orang kampong telah berpakat dan mula bertindak untuk menangkap Esah, tetapi tidak berhasil. Dengan tidak disangka mereka mendapat kejutan apabila mendapat tahu tentang hubungan antara Esah dan Sutera…


amacam best x bace sinopsis cerita janin ni?mesti korang rasa seram,takut kan?sama lah cam elly time mule2 nak tengok cerita nih.tutup mata la mula-mula.tapi...hehe

kalau nak tau ending nya kena lah tengok sendiri tau.

rating star ; aku kasi 4/5 star lah. ok lah tu kan.
_______________________________________________

dah2 cite pasal cerita janin jum sekarang kita terjah lak gambar kitorang.x lengkap lah kan kalau g jalan2 tp xbergambar.hehe


my mama . add lah fb beliau.hehe.cari lah kat family info elly

my cousin lah.future cekgu maath tuh.same wif me :D

merry christmas

merry christmas too

mak dan anak

my cousin too

its me.xlengkap lah kan kalau x tngkp pic sorang2.hehe.ni lah profile pic fb
________________________________________________


nak add elly search je elly nazari

3 comments:

Anisa Hang Tuah said...

comel la kamu

kelihatan pink (:

Pencari Qurratuaini said...

ingatkan apa benda da td..ingat kes buang bayi lg ke..hehe..

elleyayah . said...

hehe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK