anak2 murid

Thursday, December 2, 2010

"Jom Terjah Blog AnakDaraDen"


anda nampak x banner kilat berkilau kat atas tu?

Nak join x??? Ad syarat2nya... Syarat2nya sonang aje, tutup mata pun buleh buat. Jom lihat:

Jadi follower blog AnakDaraDen
Copy banner kat sebelah dan letakkan di sidebar blog anda
Post entry mengenai contest ini(tajuk entry korang "Jom Terjah Blog AnakDaraDen"), sertakan sekali pic di atas ya dan tag 2 orang rakan korang.
Alert kan kat AnakDaraDen yg korang dah join contest ini di comment box ye so senang AnakDaraDen nak terjah nanti. Mudah kan?

Ape plak hadiahnye? Tanpa hadiah mcm xde makne je Lucky Draw ne kan? Okla, jom terjah ap hadiahnye.

Hadiah 1: RM50-seorang
Hadiah 2: RM30-seorang
Hadiah 3: RM 20-seorang
~semuanya CASH ye~

Tarikh tutup untuk penyertaan adalah 27.12.2010, iaitu sebulan dari sekarang. So, apa tunggu lagi. Jom sertai 1st Lucky Draw by AnakDaraDen sekarang juga.

____________________________________________________________________
okeh,tuh kata2 dari ANAKDARADEN (klik kat sini tau)

nih kata2 dari elly nazari (kalau nak klik oke gak)

jum2 kita ramai2 memeriahkan

1st Lucky Draw by AnakDaraDen (klik smpai keyboard rosak)

hadiahnya anda dah tengok kan?
menarik tertarik gitu.

kat sini elly nak tag 2 org kwn elly


ps : kat sidebar blog pun elly dah letak banner

2 comments:

AinnalinaRamdzan said...

SALAM PERKENALAN,

TAHNIAH, PENYERTAAN ANDA DITERIMA. Thanx ya atas penyertaan awak. Sm2 kt nantikan 28/12/2010 utk keputusannya k. Hopefully, u're da lucky one.

AnakDaraDen.

elleyayah . said...

oke .thnx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK