anak2 murid

Monday, December 13, 2010

Lovehuntersss 1st Lucky Draw.


selamat ulangtahun perkahwinan tahun pertama LoveHunter & Mr Hubby
yang jatuh pada 12.12.2010

sweet kan ? HEHE

hope perkahwinan korang berkekalan n bahagia sampai ke anak,cucu,cicit n cocot .HAHA
__________________________________________

korang nak join x 1st lucky draw by the lovehunterss?

kalau jawapan nya YA

klik sini
_________________________________________

hadiah menarik menanti kita semua iaitu

6 orang yang bertuah akan mendapat hadiah bernilai RM20 seorang

kalau elly menang lah lucky draw nih.
amin~

elly nak :

1. kereta ferrari (eh2 silap)
* t-shirt comel . HEHE
2. topup ( dah xde duit nak beli topup )
3. kek atau pun coklat boleh ?
_______________________________

kat sini elly nak tag 2 kawan

___________________________________

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK