anak2 murid

Sunday, December 12, 2010

maafkan saya ( ala ala P RAMLEE)

hi all my friends.

1st of all elly nak mintak maaf lah kat semua kawan2 elly sebab dah lama x jogging jenguk2 rumah korang.
lagi2 yang dah follow elly,elly terlupa nak follow korang
korang jangan lah kecik2 kan hati ek.
kecikkan jantung xpe. HEHE

ala,nanti mesti korang ingat elly dah sombong kan
yelah da lama xbertegur sapa ngan korang
lagi sekali elly nak mintak maaf lah ek

SORRY SORRY SORRY

bukan ape lah.kat bawah ni elly akan listkan nape elly dah lame x joggging jenguk rumah korang
x say HI kat 'kotak jerit' x follow kawan baru

sebab-sebabnya ialah

1. elly buzy lah lately ni
(act,baru je balik dari cuti2 malaysia kat MELAKA je)

2. jarang on9 sebab celcom broadband cam ape jeh . pftttt !
(rase2nya cam nak tukar tm unifi je)
'laju dooo' petikan ayat sam bunkface

3. aduh,memikirkan result exam yg keluar next year lah

4. cerita kat astro ria telah menghalang elly utk on9
(aawan dania,kau dan aku)

5. mata sakit sebab start cuti sem dulu asyik2 menghadap lappy je

so, tuh lah antara sebab2nya nape elly xupdate entri,xfollow korang,x say HI kat shoutbox

harap korang faham tau

ok2,insyallah esok elly akan kembali aktif dalam dunia blogging ni. hehe

ps:komen byk2 tau .HEHE

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK