anak2 murid

Wednesday, December 15, 2010

macam mana nak jadi macam mereka ?

orang selalu kata

" jadilah diri kita sendiri,jangan terikut-ikut nak jadi macam orang lain"
"berbangga dengan diri sendiri"

memang lah kata-kata tu betul.
aku memang berbangga jadi diri aku sendiri

elly nazari (aku suka nama tu)

tapi.aku teringin nak jadi macam diorang jugak lah


nak jadi macam hanis zalikha.
baru2 nih beliau kan tersenarai dalam senarai orang paling banyak dicari di google tuh.
gile lah. aku pun orang carik kalau nak wat assignment same2 jeh .HAHA

tapi xpelah.kira femes lah tu kan.atleast ada gak orang cari walaupun atas sebab nak wat assignment sama2 .HEHE


ataupun. aku teringin nak jadi cam adek manis

irine nadia. seyes,aku admire kot kat dia. nasib baek dia dah berpunya. kalau x,mmg dah lama aku masuk line. HAHA. aku suka bace blog dia. comel gitu. gaya dia pakai tudung la.itu ini. best2.

aku teringin nak jadi macam diorang. mean kat sini bukan aku nak wat plastic surgery
nak tukaar muka aku jadi macam diorang

aku cuma nak ..
senang cerita dikenali ramai lah macam diorang. hoho

adakah peluang itu akan datang kat aku?
insyallah . one day . amin

tu lah sekarang nih aku bertungkus lumus nak memajukan blog aku yang simple n berhabuk ni
agar dikenali semua warga malaysia.indonesia.india dan seangkatan dengannya.

diorang pun bermula dari dunia blog kan.aku ada lah bace entri2 irine time dia mula2 aktif dalam dunia blogging nih. komen pun 1 2 je. da lame2 baru lah 100++. best kot. sama lah cam aku.mule2 aku menulis memang xde orang langsung nak bace.kesian kan *ps : sekarang nih syukur dah ada perubahan sedikit .

tapi kan siapalah aku?
aku hanya elly nazari yang simple shj. yg terkenal di mata kawan2 baek shj. *ayat poyous. HAHA


-tammat-

entri ini bukan ditulis atas sebab aku desprete nak glamour ok! ini sebab aku saje2 jeh menghabis kan waktu2 lapang menulis di blog kecik molek ini. haha
aku x harap pun ada orang sudi bace entri aku yang comot camat nih. cuma sekadar kalau korang ada mase,lawat2lah blog aku n leave a comment .HEHE


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK