anak2 murid

Tuesday, December 14, 2010

melaka - holiday

yeah.masa untuk bercuti lah. seronok2 menghabiskan sisa baki cuti semester dengan bercuti di seluruh malaysia.hoho.

pada tanggal 8-9 Dis 2010 yang lepas *ceh,macam nak wat esei BM lak. HAHA. straight to the point sudah lah.

aku n my beloved <3>

best wehh even permainan ada 6 je kot. biasa lah tuh mula2 bukak kan.sama lah macam A Famosa Waterworld gak kan.dari 5 bintang aku kasi 4 bintang lah.kira oke lah tuh.nak bintang banyak2 amek lah kat langit tu.HAHA.

ps : nasib baek lah sepanjang mandi manda kat sana tuh aku x terserempak ngan kawan2 aku.kalau x,adui,malu lak aiii.HEHE.tapi kenapa?

nak tahu lagi ape bestnya Melaka Wonderland

klik shj kat sini
_________________________

aku nak cite sedikit lah ape besnya permainan kat situ tuh.


Ever wondered how it feels like to get into a Tornado? Come experience our Tornado Chaser the first ever in Malaysia. Riders are sent rotating into a giant ‘bowl’ and then descended through a darkened tunnel and into the landing pool below.

Let the race begin! The Kamikaze Racer is a 6 lane high speed mat ride where riders race head-first and side by side down the 6 lanes.

ps : sori2 caption dlm BI lah plak.aku salin dan tempek shj dari Melaka Wonderland.HEHE.nak tau lagi klik sini

_______________________________________________________________________________

mandi manda di Melaka Wonderland


balik time

mandi time

i love this vacation so much <3>

next time kite bercuti jauh sikit tau. macam kat indonesia ke , beijing ke . ceh,demand lebih lak aku nih. HAHA.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK