anak2 murid

Wednesday, December 1, 2010

ngangkung

korang dah tengok ke blum cite seram sejuk NGANGKUNG nih? jum lah kite tgk rmi2 cite nih kat wayang.best kot cite ni. LIKE LIKE byk2. <3>

cerita ni pasal 3 orang sahabat
azim (sam), tasnim (azad) & wan (angah RL)
tasnim dan wan ni kaki nombor ekor
sampaikan sanggup pergi ngangkung
jumpe bomoh untuk tilik nombor dengan hantu

lepas tu si tasnim dapat duit hasil nombor ekor
azim plak balik kerja asyik kena marah dgn bini je
sebab kerja gaji xkonsisten
dia pun bertekad nak join kawan die 2 orang tuh
pergi ngangkung untuk tilik nombor

pergilah jumpe pendita (lan pet2)
untuk tilik nombor,
lepas tilik nombor dari pendita
mereka ni diekori oleh hantu yang bagi
nombor dekat diorang.
part ni la banyak lawak.

lepas tuh nombor pendita bagi xkena
diorang marah pendita sebab bagi nombor
salah. 1 hari si azim kena pergi
hantar barang ke kelantan
tiba2 terjumpa dengan bomoh
bagi nombor dekat die.
nombor kena, dapat duit
die berubah.

si wan pulak sanggup main nombor
sampai pinjam dekat ah long
last2 tiga2 mereka menerima nasib xbagus
dan insaf.

cerita nih memang kelakar gile siot
x rugi pun kalau korang pergi tengok


oke2,korang bace sinopsis sikit tu ek.selebihnya korang tengok lah kat wayang. haha. tergelak besar weh tgk cite ni .

SELAMAT MENONTON TAU ~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK