anak2 murid

Monday, December 20, 2010

[pemberitahuan]

elly dah topup dah kat pemenang2 HAPPY BIRTHDAY GIVEAWAY
anda sume dah dapat kan wahai

akak jieda
qard91
akak azuin
ytekecik
segalanya ku terima

yang lain jgn sedih2 tau.elly plan nak wat GA lagi lah kalau

1. elly dapat pointer bagus final exam lepas
doa2kan elly tau

lain2 elly bagitahu kemudian
_____________________________

gambar terlebih besar lah plak .HAHA

anda gembira ke tidak?
klik gembira


jap2.nanti kan elly plan nak wat GA khas utk rakan2 blogger.

sila lah bagitahu kat kotak komen ni anda lebih suka hadiah topup atau benda lain

yelah sebab 1st GA elly,hadiahnye topup lah.kot2 ada x cakap hadiah topup xbest lah.xde kenangan sertai GA .haha.betul gak kan.cepat2 gitau elly anda nak hadiah berupa apa kat bawah
___________________________________

iklan berbayar sebentar



_____________________________________

cuti masih berbaki seminggu lebih lah.
kena balik maktab semula 2hb jan 2011.cepatnye.elly xpuas cuti lagi lah.wawawa

so,elly nak habiskan sisa-sisa cuti nih dengan mahu join GA and contest lah.kpd sape2 yg ada wat GA&contest ke ape2 ke.meh2 share ngan elly.tinggalkan link kat kotak komen atau shoutmix tu.insyallah elly nak join.

menang kalah lain cerita kan .ape2pun elly nak join.nak tambahkan kenalan lahh.
______________________________________

nak tau info tentang HELP UNIVERSITY
klik sini

7 comments:

ytekecik said...

kita dah send.. klo tak dapat bg tau ye

elleyayah . said...

okeh.

azuin said...

elle....

da dpt topup dh...

thnx a lot yee

elleyayah . said...

okeh..

shera haifa said...

TAHNIAH kpd smua pmenang..
TAHNIAH juga buat elley sbb dpt result bgus =)

elleyayah . said...

thnx.

E.d.Y said...

tahniah kpd semua pemenang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK