anak2 murid

Monday, December 20, 2010

pemenang happy birthday giveaway .

the winners of happy birthday giveaway goes to .............

jeng jeng jeng
____________________________

1st place

jieda

topup rm 20
_____________________________

2nd place

qard91

topup rm10
_______________________________

3rd place

azuin
topup rm5
__________________________________________________

saguhati 1

segalanya ku terima

topup rm2
________________________________________________

saguhati 2

ytekecik

topup rm2
____________________________________________

senarai peserta seramai 68 orang gitu

__________________________________

tahniah elly ucapkan kepada yg menang.yg xmenang xpe la.jgn sedih2 tau.elly teringin nak kasi semua peserta hadiah tapi duit elaun elly xcukup plak.huhu.nex time elly akan wat GA lagi tau.insyallah.hadiah akan lagi2 gempak dari GA ini :D.

ps : kepada para pemenang sila send no hp anda kat emel elly ni elleya91@yahoo.comA.S.A.P.
masa 24 jam diberikan kepada semua pemenang utk send no anda kat elly.kalau x,kira burn lah ek .
smile [ =

______________________________________


jum klik sini ramai2 kalau nak tau best ke cerita tuh.

10 comments:

ytekecik said...

alhamdulillah ini la dinamakan rezeki.. walau sikit kita kne bersyukur.. thanks elly

SyUhAdA said...

thniah kpd pemenang2~!

elleyayah . said...

oke2 ;D

nuR izyan said...

waa...x menang..hehe..
congrats buat yg menang :)

Hana Kirana said...

tahniah kepada pemenang

elleyayah . said...

oke2 .xpe2,nex time elly wat GA lg tau.tunggu ..

Fateen said...
This comment has been removed by the author.
azuin said...

azuin da email....
dpt x

Jieda said...

salam..Alhamdulillah.Tak sangka menang di sini.Thanks elly.

Dah email.

Miza Yusof said...

tahniah pada pemenang :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK