anak2 murid

Tuesday, December 21, 2010

Pertandingan Blog Paling Superb


klik sini
____________________________

SyaratSyarat :
  1. Terbuka kepada Malaysian Blogger yang tinggal di Malaysia only . Kalau korang tinggal kat luar negara, payah nak post hadiah .
  2. Kena follow blog Aisyah dan Izzah dulu . Kalau tak nak follow pun takpe tapi make sure korang salu update ngan blog kitaorang okeyy ?
  3. Mesti ada blog . Kalau takda blog, takdalah contest dan hadiah . :)
  4. Buat satu entry bertajuk Pertandingan Blog Paling Superb ! Copy entry dan banner ini .
  5. Tinggalkan URL blog, emel & nama korang di blog aisyah sahaja . Click tab Contest. Kalau korang nampak Pertandingan Blog Paling Superb !, click and then tinggalkan URL blog, emel dan nama penuh di ruangan komen .
  6. Hadiah Misteri menanti anda !
  7. Had penyertaan : 200 blogger yang awal mendaftar saja boleh ikut .
  8. Hanya 3 blogger sahaja dipilih !
  9. Kalau ada apa2 perubahan akan diberitahu nanti .
  10. Tag kengkawan anda juga ! Tag lah seramai mana yang korang nak . Tak nak tag pun tak pe .
TARIKH TUTUP PENYERTAAN : 21 FEBRUARY 2011, 11.59 malam

TERIMA KASIH ATAS KERJASAMA ANDA SEMUA !
________________________________
elly nak tag kawan2 suuperb lah..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK