anak2 murid

Thursday, December 23, 2010

semua orang sibuk pasal result PMR 2010 lah

entri terbaru n terhangat buat masa sekarang nih berkisar tentang

*result PMR 2010 
result contest & GA (eh,masuk sekali ke)

1st of all,elly nak wish congrate lah to adek2 yg berjaya mndpt result cemerlang dalam PMR ek.pandai budak2 sekarang.elly dulu pun result dapat cukup2 makan je lah.tapi syukur dapat gak sambung belajar kat maktab perguruan.
oke,dah lari dari topik lah.haha

sape2 ade adek ke akak ke abang ke atau anda sendiri yg dapat result PMR hari ni.jum2 share ngn elly kat kotak komen ni.elly nak wish congrate lah.

elly pun ada adek yg ambil PMR tahun ni.so,dia kena lah amik result PMR hari ini kan

mood time nak amik result :takut,cuak.
mood time dah dapat result : gembira,terharu

kenapa?......

syukur,dia dapat 6A2B lah.tahniah afiq!suka suka.
so,tahun depan nak skolah kat teknik tuanku jaafar la ye.boleh boleh

ok lah tu dapat 6A2B kan.tapi apa yg B tu ye

B untuk Agama dan English

ape nih,camne lah Agama leh dapat B ha?haha.

maknanya kat sini dalam adek beradek,elly sorang je lah dapat result PMR rendah ek.hehe.
result terpaksa dirahsiakan atas sebab2 tertentu.hehe

ni dia adek elly,afiq .
my bro,afiq yang dapat 6A tuh .HEHE
bukan adek lagi tapi cam abang elly la plak . HAHA
congrate afiq
location : melaka wonderland
ni facebook dia.add as friend lah .HAHA 

5 comments:

Anisa Hang Tuah said...

tahniah
(:

elleyayah . said...

mekaceh :D

Cikgu Fikri said...

tahniah...
adik aku pown baru amik result td..
wah, gmbr tu g melaak wonderland ae?
aku suka gler bler main gelongsor kuning yg panjang melurus dr atas tu..
kecut perut beb...
huhuhuhh :)

A.D.A.M. said...

Congrats tuk dia! =D

elleyayah . said...

oke.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK