anak2 murid

Saturday, December 25, 2010

sesi berkenalan dengan elly nazari

 banner entri nih 

elly nazari @ elleyayah
call me whatever name u like lah <3

sweet 19 lagi even next year ok sebab birthday
14 dis 1991 .hehe

full time student kat IPGM Raja Melewar,NS

taking in BM/PJ/PSV

konklusi : future teacher 5 tahun lagi la.haha

anak jati NS tapi lahir kat Johor la plak.hehe
so,mix lah NS+Johor = guess what

love children so much.rasa cam nak cubit je pipi kanak2 yg comel tuh.hehe
so,thats why i choose education profesion.

fb : search je elly nazari or klik je fb badge kat sebelah.same wif my blog fanpage gak ye.like ek.and also my pic yg dipertandingkan kat fb tu.huhu

tinggi : 157 cm ( tapi rasa cam dah meninggi je lah sebab suka minum cal-cuim) jangan jeles.

berat : terpaksa dirahsiakan atas sebab2 tertentu.hehe

love shopping so much.tengok wayang.blogging.fb.reading.cewah

suka tangkap gambar sendiri so much.hehe.antara koleksi gambar2 elly.
lets check it out
__________________________________________




my classmates in uitm 








_____________________________________________________

banyak kan gambar.haha.anda x suka entri ini.ape,cakap elly gedik.so what! do i care huh.kalau xsuke entri ni sila klik x button and chow chin chow.kpd sesiapa yg suka entri ini jum terjah lagi entri lame2 elly.hehe

tqvm for support my blog.
harapan dan impian ; satu hari nanti blog ni nak jadi mcm irine nadia marcello,hanis zalikha,fatin liyana,mama zafran,cikepal,benashari,redmummy,ciktomato,tiefazatie dan semua blogger lah.boleh kan?

4 comments:

Ya ALya said...

sangat suka blog elly......

elleyayah . said...

terima kaseh akk. <3

shahraily said...

elly guess wat,sama la kita duduk n9 tapi lahir johor, wow! ;)

cIk cUmIe said...

waahh..tingi nyer!!
jeles nii..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK