anak2 murid

Tuesday, December 28, 2010

ShawlsAYUCINTA


salam muslimah semua ;D

elly gila contest dan GA la sekarang nih.xpe2,mengisi masa lapang b4 balik maktab lah.nanti dah balik maktab,of course lah jarang on9 kan.hoho

kali nih elly nak join 1 GA nih.menarik kot.nak join ke?
klik banner

A Y U C I N T A - KAKI SHAWLS-

nota kaki ; amboi, fashionista nye akak ayu nih kan. cantik lah akak.jeles tau.hehe

jum lah semua penduduk malaysia yang datang ziarah kat blog elly.
mai mai pakat join GA cik ayu nih.nak join klik shj banner ok!

kata2 dari cik ayu

" kalau anda menang GA nih,dah xpayah beli shawl selama 3 bulan"haha.

so,elly harap elly lah akan menang leh x?hehe.impian sebesar gunung tuh.

kat blog shawls@AYUCINTA nih anda semua akan nampak 1 kelainan la dari shawl blog yang lain.kenapa elly berkata begitu (nak bodek ye)

1. ada pelbagai shawl,inner yang menarik dijual disini.(kalau xcaye jum serbu sini) harga pun berpatutan juga

    

inner diamond

 

2. ada tips cara pakai tudung ala-ala yuna lagi tu


cara-cara pakai tudung ala yuna
more info : klik sini

3. background yang lawa sangat nih. i like pink so much .hehe

_________________________________________

jadi ape anda tunggu lagi.cepat2 join GA ini tau

elly nak tag

___________________________________


ini lah cik ayu . memang ayu pun kan ;D



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK