anak2 murid

Tuesday, December 28, 2010

SHAWLSAYUCINTA


CONTEST 4 U : SENYUMAN MENAWAN BILA MEMAKAI SHAWLS.


trend sekarang kan.shawl shawl and shawl je.remaja sekarang lebih prefer pakai shawl,tudung express dari tudung ikan bawal.opss.hehe.bagi elly la kan,girl yg pakai shawl tu lagi menawan tau.yelah,nampak lah bergaya sikit.hehe.bukan elly nak cakap girl yang pakai tudung ikan bawal tuh xcantik ok.semua ciptaan Allah cantik-cantik belaka lah.cume elly lagi suka kalau girl pakai shawl la.sebab elly pun pakai shawl gak bile g kuliah,shopping.hehe

pelbagai jenis shawl kat pasaran sekarang nih.dulu famous selendang yuna lah.yelah,sebab i think yuna lah yg mengfamouskan shawl kan.tp sekarang ni pelbagai shawl ada kat pasaran.selendang subang,selendang loceng,selendang jaring2,pashmina la.macam2 ada oke.

shawl boutique online pun dah tumbuh macam cendawan lepas hujan.banyak yg x terhingga.salah satu shawl boutique online yang elly suka terjah ialah SHAWLAYUCINTA lah.nak tahu kenapa?anda kena lah tengok sendiri ok.kalau nak cerita pun xbest gak kan.so,klik je sini
________________________________________________________

kali nih ayu ada wat contest lagi lah.tajuk kat atas entri nih.menarik kan?so,elly pun dengan senang hatinya pun join lah sebab elly pun suka shawl gak.hoho



pic yang elly pertaruhkan utk contest nih.

ps : perasan tak,pic nih asyik2 dipublish shj kan.da xde pic lain ke.hehe.
___________________________________________________

kat shawlayucinta nih terdapat banyak jenis shawl,inner yang menarik tau


tudung kedut2.hehe.xpayah susah2 mau iron lah

inner pink


tudung syria

lawa kan.jadi ape tunggu lagi.jum lah shopping shawl,tudung kat sini

nak join contest klik sini
_____________________________________

due date : 31/12/2010

cepat2 selagi belum due date lah.

hadiah memang menarik gitu .

3 comments:

Pencari Qurratuaini said...

salam.. asyik gambar sama je..hehe..carilah gambar lain..

p/s ;yup 4 tahun degree..awk ambik pe? bila nk habiss??

elleyayah . said...

haha.da lame lah xtngkp pic.hoho.tgk la nex year.da blk mktb kn.jumpe kawan2.mmg ari2 lah tngkp gmbr.hehe

Pencari Qurratuaini said...

ok la tu..ai xtau lg ke duk mana..huhu..sabah dewh..kt perak, tjung malim..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK