anak2 murid

Thursday, February 25, 2010

maulidur Rasul 1431hijrah

salam maulidur Rasul

24 feb 2010

masa : malam
kelas typing.

aku,kak ira,pu3 n saffa.

tym kelas typing.miss nashrah mengamuk.waduh3...takut weyy.sbbnye byk.
a. ramai x submit assgnment
b. ramai dpt 'telor ayam' time wat document job.

waaaaa....dia mengamuk abes la.terkedu kitorang.haha

ps:aku ngah on9 cpt2 wt typing blk.hehe

pastu kn,da la dia bg kitorang banyak gilee assgnment.
9 page tuh.
5 from typing book n 4 lagi wat document job.
nak pengsan..

oke la,stop jap psl typing kelas.sbbnye miss bg kitorang keluar kelas awl.yeahhh!!
tp kn...kitorang xterus blk kolej.kitorang stay jap kat lab same ngan kacok skali.
dengar lagu bad romance smbl hafal step dia.hahaha
kacok plak bz ngah download lagu feveret dia tuh.agk bengang la,ade pc sndiri tp nk gune pc pu3 gak.da la lame tuh.angin pu3.hahaha

sedih3,kitorang nga syok2 on9,ttbe abang tinggi datang lak.

abg tinggi : adek,abg nk tutup lab la.
kami: oke .baek abg.
(angguk tande setujue,tp dlm hati,nk on9 lg)haha

kitorang pun off pc,buang coolblog n balik laa.
igtkn nak terus balik kolej.tp mengingatkan belum stadi PD ape2 lg.kitorang pn wt decision nak stay kat kampus,carik punye carik tempat nak mentelaah pelajaran.haha.ayat skema..

tempat baek punye.
depan DK2 and Dataran Keris.

stadi punye khusyuk ( yela )
tipu,gelak je lebih. btul kate kacok,kalau dia join kitorang stadi mmg xstadi la.gelak je.hahaa

oke.tp kitorang baru nk stat khusyuk stadi.
aku ngah tulis note.
kak ira nga bace kuat2
pu3 n saffa dengar dgn tekun..

tetibe ...... jeng jeng jeng


ade anjing hitam lari kat tempat kitorang.
di boldkan anjing lari kat tempat kitorang !!

what!!
kitorang dengan cuaknye xtau nak wat ape.
nak lari.tp pu3 ckp jgn lari.wat2 mati jek.tp aku dgn perassan cuaknye tanpe mmpedulikan nasihat pu3 terus melompat ke atas meja.hahahaha.gile x? gile r weyy.cuak kot.anjing hitam besar lari laju kat kitorang.tp nsb baek dia xlanding kat meja kitorang.dia terus lari ke blok AD.alhamdullilah ..

giler x,dlm kampus uitm melaka ade anjing !

ade bdk AD part 2 kena kejar ngan anjing lg tuh.hahaha

da la ade bdk masscom yg nga practise lagu untuk malam ''rindu padamu''..maluuu wooo.
of course la dia nmpk kn.tp nsb baek dia xrakam time kajadian aku lompat atas meja tuh.hahaha
kitoarang pun ape lg,lepas anjing tu blah,cepat2 kemas barang,and terus blah la dalam ketakutan.xnak g sane lg!!

kitorang jalan balik ke kolej dalam ketakutan tp smpat gak wat lawak.hahaha

ps: nasib baek kacok xde.kalu x,mesti nnt kena bahan.haha

pastu kitorang lepak la kat court tepi tun fatimah.gelak2 lagi smbil story about kejadian tadi.haha.
so funny rite.hhhee.tp best gak..1st time tuh.

kipas xtutup
coolblog pu3 trtinggal atas meja
meja xsusun balik.

kenapa?
sbb terlalu takut sangat..

ok2,plan nak stadi balik tp aku ngan pu3 nak basuh baju.kitorang pun basuh la baju kat tun teja.sambil tuh,duduk la kat court smntare nak tunngu baju dibasuh.stadi weeyy!!ngah syok2 stadi.ttibe nyebok lak boys part 1 dari kolej mane tahhh.wat performance kat kolej.hahhaa.memang lawak.tp sdikit kesian lahh.hihihi

ttibe ngah diorang sebok2 nyanyi,ttbe pak guard lalu.haa,lintang pukang diorang lari.hahahaa.padan muke.tu la,memekak lagi.

ok,cite pasal stadi PD.aku ngan pu3 akhirnya stadi la kat bilek tv dgn buyi bising air toilet.yeakkk..
tp xpe la.stadi jek.dapat la masuk sket ilmu.pukul 1.30 pg balik bilik.solat isya.pastu aku pun tido la dengan nyenyak dengan harapan esok dpt buat quiz PD dgn terbaek.Aminn..

kesimpulan buat malam Rabu : byk betul cabaran dan rintangan.

1.miss nashrah mengamuk
2.byk assgmnt typing
3.cuak dgn anjing
4.nga syok2 stadi,bdk boys memekak
5.stadi kt bilek tv,tp dgr bunyi air toilet

hahaha.ape2 pn ,mlm tuh best sgt la.dr aku xstadi ape2 pn.terus aku dpt info psl PD.syukur.

ps: hope bende2 ni xterjadi kat kitorang pd mlm rabu n lain2 k...

hihihi

tp,gembiranye,balik je aku kat bilek,liza bg hint ape yang kuar quiz.thanks...tula hikmahnye.
disetiap cabaran,pasti ade hikmahnye..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK