anak2 murid

Wednesday, November 24, 2010

new entry 2

aiyoo.
dah asyik2 bukak tutup
bukak tutup
blog aku nih.
adui,hampir boring lah dengar lagu yang same jeh
hahaa

camne nak letak byk2 lagu ek?
tolong bg response. hihi

bile elly da xde keje

aku memang dah xde keje.
tu lah asik2 on9 on9 dan on9
tido tido dan zzzzz
makan makan sampai buncit .
haha

find me in facebook ya :)


please2 click the name above lah . :DD


picture lame bg blog elly nazari

zoom lah picture nih lebih dekat.
haha

photoshop

picture di bawah ni tiada kena-mengena lah dengan
tajuk entri nih.
saje jeh nak letak pic diorang.
xpe2,diorang mesti suke kan.
femes lah !
haha


makan lah banyak2 weh. haha
eh,fokus dekat sikit lah.
tu lah blazer

JABATAN BAHASA MELAYU
IPG KAMPUS RAJA MELEWAR

bangge lah weh ! haha

cam kenal lah pic bawah nih
lawa x ?
haha. nak kena puji lah tu kan.

edit punye edit la kan
ni lah hasilnya
zaman dulu2 lah . haha

pic bawah ni b4 diedit oleh aku la.
lawa kot . haha
mintak dipuji lagi

hasil kerjasama daripada picnik.com
terima kasih kerana anda telah menyinari hidup kami . haha

nuffnang

nuffnang tu camne ek?

kalau berpacaran Suhaimi Mior Hassan, Ana Raffali & Altimet

Kalau berpacaran memang banyak pantang larang
Menjaga susila ibu bapa adik abang
Apabila berdua carilah tempat yang terang
Agar tidak pula mencoba aksi terlarang

Chorus
Boleh pandang-pandang jangan pegang-pegang
Duduk renggang-renggang bertambah sayang
Biar malu-malu biar segan-segan
Kerna malu itu perisai orang beriman

Kalau berpacaran jangan tunggu lama-lama
Kalau dah berkenan jumpalah ayah dan mama
Hantarkan rombongan meminang dengan segera
Kalau terlambat kekasihmu disambar buaya
Ulang Chorus

Yeah kita sambung cerita
Kalau kamu berdua aku yang ketiga
Aku penambah perasa
Akulah pendarab nafsu serakah
Hai teruna bikin perangai selamba
Hati si dara kata tak apa
Berani buat terima padah
Kalau tak sedia ucap syahadah

Ulang Chorus

Boleh pandang-pandang (boleh pandang-pandang)
Jangan pegang-pegang (boleh pegang-pegang)
Duduk renggang-renggang (duduk rapat-rapat)
Bertambah sayang (nanti confirm dapat)
Biar malu-malu (jangan malu-malu)
Biar segan-segan (jangan segan-segan)
Kerna malu itu perisai orang beriman (hahahaha)

malu2 ke cek abang n kakak ? hehe

selamat pengantin baru !

nak dengar lagu nih.

jum klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK