anak2 murid

Thursday, November 25, 2010

CONTEST MANISNYA SENYUMAN

yeah.
contest datang lagi.
yeba2.gembira lah (even baru 1st time masuk contest)
hehe.
contest senyuman menawan ni dianjurkan oleh AEFA AERISYA
( sila klik ramai2 tau )

Syarat-syarat penyertaan senang je.
klik sana, klik sini, copy paste, taip-taip sikit = selesai ^_^

  1. Buat entry bertajuk CONTEST MANISNYA SENYUMAN
  2. Letak BANNER contest di dalam entry dan link kan ke blog ini.
  3. Letak satu gambar yang penuh dengan senyuman.[gambar beramai-ramai. min 3 orang]
  4. Bina satu ayat kreatif tentang gambar berkenaan.
  5. Tag 2 blog yang lain.
  6. Tinggalkan link entry anda di ruangan komen.
[tak perlu follow dan letak banner di sidebar]

Tarikh tutup : 1 Januari 2011
[penganjur boleh mengubah tarikh tutup tanpa notis awal.. tak boleh blah ayat aku ni LOL]

kamilah model iklan ubat gigi colgate



" A friend who"s around when you need them is a real friend "

disini saya dengan bangganya nak tag


tqvm dan selamat maju jaya :)

AWAS! KAUM HAWA ANDA DALAM BAHAYA

tajuk entri diatas bukan sekadar lawak jenaka ok
kalau anda tidak berminat untuk mengetahui lebih lanjut
tidak mengapa.

tapi bagi yang berminat
sila klik blog dibawah beramai2


selepas anda melihat entri blog berkenaan
pasti anda akan tahu jawapannye

ingat! ini bukan lawak atau kelakar
ini serius .

ps : sila respon cepat. tqvm

penyakit mulut da kembali

ulser ulser ulser

sakit lah .

wawaawa.

ade ubat x?

new survey

new survey !
sila lah jawab survey kat blog ni ek .
tqvm ..

new blogger

hi everyone

saya nih pendatang baru dalam dunia blog nih.
harap semua blogger tegar dpt lah membantu saya
ea ape2 yg saya xtau.huhu

saya nak aktifkan diri dalam dunia blog ni
selepas saya bergiat aktif dalam fb .hoho

sudi2kan lah klik butang
follow k n jgn segan silu
komen entri2 sy yg melambak tu.
hahaha

anak kecik tumpang lalu .

sape follower ke 100 :)

mari kite lihat sape yang kena !

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE -

assalamualaikum dan salam sejahtera
semua blogger :)

senyum lah sikit tengok entri baru saya nih .
ngeh ngeh ngeh

ni saya nak wat announcment la sikit

ting tong

ade contest baru lah

anjuran IDMA TEXTILE

(kalau anda nak join sila la jgn malu jgn segan klik banner kat atas tu ek)

jum ramai2 kita memeriahkan contest ni

ni nak show off lah baju kurung cotton i nih.
hehe.

harap cik EZAN IDMA berpuas hati dan suka dengan gambar saya .
hehehe
ambil ni.saya nak tag kawan2 saya :)

random tag lah


sekian terima kasih.
wassalam :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK