anak2 murid

Friday, November 26, 2010

1st award

syukur alhamdulilllah.
elly dapat award yg pertama
dari cek ain ( sila klik )

comel kan !

FRIENDSHIP AWARD

komen ; friendship forever tau :DD

nih ade soalan lah pulak.

ape pendapat korang tentang blog Cik Irqa (si pemberi award)

✿ comel
✿ simple
✿ memang cutela sebab pink color gitu

i like like like banyak <3>

anda kena tag !

macam biasa lah.
rutian harian si blogger .
mesti lah nak wat lawatan sambil belajar ke blog2 lain kan
jalan ke sana jalan ke sini
tetiba kan aku terstop jap kat satu blog nih

PRINCESS MOMOY ( klik lah )

jeng2 tengok2 blog aku telah di tag oleh
TUAN PUTERI (klik lagi)

trimas wahai cek PUTERI MOMOY (klik sekali lagi)

tamat sudah alkisah aku. hehe :DD

jom bace . entri yang menarik dan meletop boom .

terima kasih kepada semua bloggers.
kehadiran elly dalam dunia blog nih telah diterima ramai nampak.
(haha ayat terlebih poyos)

thanz lagi sekali.
mulai sekarang elly akan mengaktifkan diri
dalam duni blog nih.haha

elly pun nak gak jadi cam


dan ramai lagi la.haha
impian nak tinggi jeh.

tapi mane la tau kan ianya akan jadi kenyataan
cewah . amin

ps: kepada semua blogger sila2 lah bantu2 saya mane2 yg patut tau .tqvm

contest :: kids & baby photo contest


contest ke 2


"kids & baby photo contest"

syarat -syarat penyertaan.

1. anda mesti menjadi follower blog kedua saya. http://sweetlikekisses.blogspot.com.Selepas ini pemenang akan di umum di blog baru:)..

2. anda mesti tag kepada 8 orang maksimum.tidak boleh kurang.dan bila anda telah tag anda mesti inform pada kawan anda yang mereka telah ditag.:)

3. letakkan banner contest di sidebar anda.


________________________________________________________________________________________________

antara peserta yang masuk bertanding

(sila klik name utk tengok)

goodluck elly ucapkan. ps: tapi elly xmasuk pun . malas lah .hehe

4. anda mesti sertakan satu gambar.tidak kisah gambar anda zaman baby,zaman anda budak budak,gambar adik anda,gambar anak anda,gambar anak saudara anda..

5. hantar link entry anda didalam kotak komen entry contest ini.

6.mesti mulakan title entry dengan nama contest.

7. wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang.


tarikh tutup sehingga 30 november 2010 .tetapi terpulang pada saya jika hendak menamatkan tarikh lebih awal:)..so be alert!:)


hadiah yang bakal dimenangi ialah earring dari lazo diamond jewellery.white gold.

MJ #2 Give Away


anda nampak x banner diatas?
kali ni MJ menganjurkan satu lagi contest
namanye

nak join klik je

senang kan ?
jadi jom lah kite
masuk ramai2 ek contest nih

GiveAway bermula dari 1 Nov 2010 sehingga 26 Nov 2010 (08:00 pm)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK