anak2 murid

Sunday, November 28, 2010

3rd award

syukur alhamdulilah
elly dapat 3rd award.
kali ni dari cik adek manis
PRINCESS MOMOY (klik kalau nak dapat award)

tapi sebelum dapat award ni
adalah seciput soalan yg kena jawab

Q1; Sila jelaskan kenapa anda suka berblogging?
Pertama....Teruja nak blogging nie biler selalu follow otai HANIS ZALIKHA punya blog
Kedua...biler cuti semester- xde mende nak buat....so mula create and start masuk dunia blog

Q2: Apa motif anda nak tarik follower? Anda superstar ke?
Superstar ? Muahaha...hidung berdarah. Saja la nak tambah kawan... Aisehh...

Q3; Cerita sikit perangai anda?
baek hati.cumil gile (perah santan) . suka menolong antara satu sama lain (chewahh)

Q4:Best tak dapat award? Exited maybe?
terima kasih.
nak lagi award cam ABPH leh x ? hehe

Q5: Pernah tak terfikir nak masuk magazine aka me-war-warkan blog anda? Mengapa?
mestilah pernah. tapi kan xtau cmne nak masukkan blog yang seciput ni kat magazine (sape2 leh tolong)

Q6:Sila Tag lima blogger untuk menerima award ini.

tag2 kepada peminat tegar

INIBELOGSAYA ( klik kuat2 sampai keyboard rosak ) haha


ps : kepada sesiapa yang telah mendapat award .
silalah terima dengan hati terbuka dan jawab senonet soalan tuh .hehe
TQVM

soalan cik mawa omot

First2 kena minx maaf dengan CIK MAWA OMOT sebb lambat jawab tag dy..hihi ^__^

1. apakah benda paling penting dalam hidup korang?

kalau dari segi hubungan family.. family first okey ^__^

2. benda terakhir yang korang beli guna duit korang?

aiskrim *__* I LOVE CORNETTO (INILAH CINTA) HEHE

3. dimanakah tempat korang akan langsungkan perkahwinan korang dan apakah temanya nanti?

waw sensitif soalan .heheh :) yang penting kt umah bakal suami dan umah saya sendiri kn..betul x...kalau kaya kat hotel..hik2.. pasal tema ntah la.. kena tgk bakal suami la.. xkn nk ikut KITA jer,. ^__^

4. adakah korang sedang bercinta sekarang?

hik2..perlukah ini.. saya bercinta dengan org yang rasa saya milik dia..hihi

5. berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?

selama-lamanye..=))

6. dimanakah korang selalu jumpa kekasih korang?

hehe,,,eth la..no komen..dalam kete pon boleh aper.. :)

7. novel/buku/majalah terakhir dibeli?

sudah lama tidak mengeluarkan duit untuk majalah..teruk kan??

8. apakah nama penuh anda?

siti halimatus saadiah

9. antara mak dan ayah, mana korang lebih mesra?
both *___^

10. namakan orang yang betul2 nak jumpa dalam hidup korang?

kawan2 lamer..mizz them

11. adakah korang basuh baju korang sendiri?

entah la..kdg2 lau kt hostel sendiri lau umah ader tukang basuhnyer..hihi

12. dimanakah tempat yang betul2 korang nak pergi?

kota cinta :)

13. pilih salah satu, peluk @ cium?

kiss..muah kt hp :)

14. beritahu 3 benda tentang orang yang beri tag?

cantik
lawa
comel

15. lima benda yang paling disayangi dalam hidup anda?

  • nyawa laaa..
  • mak saya dan ayah..muahhh
  • brg kesayangan saya
  • ketinggian saya
  • hp :)
16. lagu yang paling anda suke dan selalu dengar?

sad sonata &__&

17. bila tarikh lahir dan kat mana korang sambut tahun lepas?

14.12.1991
kat bilik jeh .hihi

18. lima rakan blogger yang korang nak tag?


elly nak tambah lagi 2 . hehe (suka hati)


ps : kepada sesiapa yang ditag. sila lah jawab soalan senonet tu ek . hehe
TQVM :D

2nd award dari cik izyan shamba

yeah.
elly dapat 2nd award.kali nih dari
si adek manis CIK IZYAN SHAMBA (kalau nak award sila klik)

thanks lah sebab elly dapat award bagi kategori
BLOG SO CANTIK

haha.cantik sangat ke?serabut je elly tengok.hehe
ape2 pn terima kasih tau cik IZYAN SHAMBA (klik lagi)

disertakan sekali seciput soalan

(1).Berikan satu nickname untuk pemberi award

cik izyan shamba (betul tak) hehe

(2).Ucapan untuk pemberi award ini

terima kasih diucapkan sangat-sangat..sebenarnya..dah lama gak tunggu nak dapat award ni..walaupun blog xde lah secantik blog anda. hehe

(3). Berikan nama 6 artis yang korunk minat..

siti nurhaliza
maroon 5
super junior
girl generation
UNIC
stacy

(4).Beri award ni kepada 10 blogger atau follower:

ok,kalian2 yang di tag..


nak tambah lagi leh x.
amek nih elly tambah lagi 3 k ( suke hati jeh hehe )


jadi siapa yang di tag...sila jalankan tanggungjawab anda..sebab saya dah laksanakan..hehe..



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK