anak2 murid

Thursday, December 2, 2010

Lucky Followers

elly dah join GIVEAWAY

(klik kalau nak join)

anda bila lagi?
jum lah kita ramai2 memeriahkan give away nih tau :D

syarat2 penyertaan yang cukup mudah
(budak 2 bulan pun tahu nak join) HEHE

1.Follow jer......
2.Letakkan banner beserta backlink di sidebar(nanti kawan2 leh join sama)
Senang je kan.....mana tahu rezeki.. ada hadiah tau x tipu.....tapi tunggu.......ke 300..


Chocolate Giveaway! until 10 Dec

kek sedap
kek lazat

anda peminat no 1 kek ?
sama lah ngan elly.
hehe

jum lah kita ramai2 join give away nih

tajuknya

(klik tau)

kalau nak info lanjut sila lah
klik link kat atas tuh.

nak tengok hadiah2 yang menarik

1st prize
CHOCOLATE in box of 24pcs(Worth RM30+postage RM10 = RM40)!!

2nd prize
CHOCOLATE in box of 12pcs(Worth RM15+postage RM 10 = RM 25)!!

3rd prize
CHOCOLATE in box of 9pcs(Worth RM10+postage RM 10 = RM 20)!!

Yg paling best, korang boleh tulis ape yg korang nak atas tu. mana tau boleh bg kat somebody special.

Yang lagi menarik!!
Every contestant akan dpt 10% discount untuk 1 kali pembelian mana2 choc dari dnialicious (kecuali yg sudah ada discount atau dalam promotion)..
So everybody is the winner! ^_^

[ 3 lucky winner, 1st prize untuk entry yg paling menarik!! ]

amacam?
menarik tertarik kan?

jadi ape yang anda tunggu lagi tuh.
cepat2 lah klik


syarat2 penyertaannya pun senang je lah

**Terbuka untuk everyone seluruh Malaysia sbb chocolate ni boleh dipos!! =)
**Share giveaway ni ngan kwn2 u olz. sng je just tkn button share Facebook kat bawah post ni..mudah dan pantas =)

Sng je nk join..

1. Just jadi FOLLOWER blog Dnialicious.
Buat 1 POST yang menarik pasal giveaway ni ngan gmbr kt atas ni
3. LINK kan blog ni kat blog korang.
4. COMMENT kat post ni n bg link post korang tu ^_^

Tq!!~~

1st GA dr NUSHA


monyet comel lah.
suka suka

ehem ehem.
ape lagi elly merepek ni .

kali ni kan elly nak bagitau semua
yang elly dah join 1 GIVEAWAY lah.

mood : suke suki .hehe

kali nih elly join

( klik kalau nak join )

kat sini elly nak tag


nak tengok ape syarat2 penyertaan

1) kena follow cik NUSHA "wajib"
2) mesti postkan entry dgn tajuk "1st GA dr NUSHA" , letak GA monyet tu dan linkkan kpd sy okay!!
3) jgn lpe letak kat side bar n link jga
4) dh join,jgn lpe gtau sy,kat komen pon jd ok!!supaya snng sy nak jenguk t
5)kena tag org len at least 2 org ok..lbh lg ok!!

snngkan??
terbuka kpd sesape
tarik tutup 8/11/2010

nak tahu ape lah hadiahnya ..

hadiahnya??
1) Tpup rm30 dan special gift dr Nusha
2) Tpup rm10 dan special gift dr Nusha

5x special gift kpd yg bertuah!!


hadiah akan berubah mengikut penyertaan yea ader byk,leh bg lebh~~

ape2 pun jum lah kita ramai2 masuk giveaway nih tau

lagi sekali sila klik


goodluck

ps : kat sidebar blog pun elly ada letak banner gak

Iefadesign 1st Giveaway with POCOYO

hai .
pocoyo kat sini.

ngeh ngeh ngeh.

ape lah yang elly merepek2 kat blog nih.
eh,sebenarnya elly nak bagitahu anda semua yang elly kan
ada join 1 giveaway nih

(klik kalau nak join)

sesiapa pun boleh join tau.
senang je syarat penyertaannya.
adek kecik elly pun boleh join gak.
hehe

okelah elly xmau cakap banyak2.
kalau anda nak join klik je


kat bawah nih elly ada sertakan gambar
POCOYO yang comel tau.
comel kan :D
anda nak tahu ape syarat penyertaannya

Term & Condition

*Mesti de blog,bkan pe snang Fa nak terjah nnt
*Be iefadesign & iefa82 follower
*Alamat mesti dalam Malaysia tau,klu kat oversea,tkut xsmpai plak adiah ..
*Wat entry,copy n paste banner kat atas n letak kat entry ngan sidebar u all's ye
*Add link Fa kat bloglist u all's
*Spesel ckit...u all's kna ltak 1 picture POCOYO,xksah la korang nak amik kat mana k..
*Last skali,tinggalkan id follower n link u all's kat ruangan komen
Tarikh Tutup:01.01.2011

Senang jer kan,ni T & C biasa tuk nak join giveaway

Fa akan wat 3 cabutan,sape yg bertuah akan dapat
1)1pc keychain name
2)Topup bernilai RM10
so semua adalah pemenang k..
GUD LUCK EVERY ONE....

"Jom Terjah Blog AnakDaraDen"


anda nampak x banner kilat berkilau kat atas tu?

Nak join x??? Ad syarat2nya... Syarat2nya sonang aje, tutup mata pun buleh buat. Jom lihat:

Jadi follower blog AnakDaraDen
Copy banner kat sebelah dan letakkan di sidebar blog anda
Post entry mengenai contest ini(tajuk entry korang "Jom Terjah Blog AnakDaraDen"), sertakan sekali pic di atas ya dan tag 2 orang rakan korang.
Alert kan kat AnakDaraDen yg korang dah join contest ini di comment box ye so senang AnakDaraDen nak terjah nanti. Mudah kan?

Ape plak hadiahnye? Tanpa hadiah mcm xde makne je Lucky Draw ne kan? Okla, jom terjah ap hadiahnye.

Hadiah 1: RM50-seorang
Hadiah 2: RM30-seorang
Hadiah 3: RM 20-seorang
~semuanya CASH ye~

Tarikh tutup untuk penyertaan adalah 27.12.2010, iaitu sebulan dari sekarang. So, apa tunggu lagi. Jom sertai 1st Lucky Draw by AnakDaraDen sekarang juga.

____________________________________________________________________
okeh,tuh kata2 dari ANAKDARADEN (klik kat sini tau)

nih kata2 dari elly nazari (kalau nak klik oke gak)

jum2 kita ramai2 memeriahkan

1st Lucky Draw by AnakDaraDen (klik smpai keyboard rosak)

hadiahnya anda dah tengok kan?
menarik tertarik gitu.

kat sini elly nak tag 2 org kwn elly


ps : kat sidebar blog pun elly dah letak banner

1st Giveaway Tinie (zon2u)

Tadaaaa... Tini pon nak buat Giveaway gak..
So tajuk giveaway Tinie ni 1st Giveaway Tinie (zon2u)
haa... syarat-syarat penyertaan ni amat mudah
Syarat-syaratnya:http://www.emocutez.com

1. Jadi follower Tinie
2. Buat entry pasai GA ni, jgn lupa tepekkan di sidebar beserta link
3. dah siap tu semua tu bagi tau Tini tau di ruangan komen.
4. tagkan 2 orang rakan..
5. tarikh tutup penyertaan 14/1/2011 (kul12.00 tengahari)


Hadiahhttp://www.emocutez.com

tempat pertama
(misteri)

tempat kedua
(misteri)

tempat ketiga
(misteri)

dan 5 hadiah saguhati
(misteri)

Hadiah misteri la ... x surprise la kalau bgtau hahaha..http://www.emocutez.com


**Sila semak nama peserta Giveaway di halaman 1st Giveaway Tinie (zon2u)

_________________________________________________________________

ouhhh.
anda nampak tak banner perempuan cantik kat atas tuh?

kalau anda nampak.
ni elly nak bagitahu lah anda semua
yang elly kan ada join

klik kalau anda pun nak join tau

hadiah-hadiah yang ditawarkan
perhh. menarik tau.

kalau anda teruja nak tahu ape hadiah
yang ditawarkan meh lah ramai2
klik


anda pasti akan gembira dan takkan menyesal!
betul kan.

good luck elly ucapkan

kat sini elly nak tag 2 kawan elly
yang bombastik lah.


eh,cik tinie kalau saya nak tag lagi
2 org kawan boleh kan?
hehe


oke. selesai tugas menulis entri dan tag kawan2.
jum lah kita ramai2 memeriahkan contest nih okeh.

lagi sekali elly tekankan jum2
kita klik


ps : kat sidebar blog elly pun elly dah tampal :D

Anda Belum Matang Sekiranya...

  1. Menghabiskan nilai kad telefon prabayar untuk berbual dengan kekasih sedangkan wang membelinya daripada kiriman ibu bapa anda.
  2. Rela menunggu berjam-jam, dalam hujan pula, untuk melihat gadis yang anda cintai melintas jalan sedangkan anda solat secara ekspres (kurang 2 minit untuk 4 rakaat) atau tidak solat langsung.
  3. Memarahi bahkan sanggup menampar adik anda yang tersilap cakap sebaliknya mampu tersenyum sekalipun dimaki hamun atau dihina oleh wanita yang anda minati.
  4. Sanggup membaca novel cinta yang beratus-ratus muka surat dalam tempoh sehari, padahal tidak pernah membaca Al-Quran walaupun satu muka surat setahun.
  5. Asyik terkenang wajah kekasih yang baru seminit berpisah dengannya tetapi tidak terkenang pun wajah ibu yang telah berbulan-bulan tidak anda temui.
  6. Susah hati jika tidak menerima surat, emel atau SMS daripada orang yang anda cintai sebaliknya anda tahu bahawa anda sendiri sudah lama tidak mengirim berita, menelefon atau memberi SMS kepada ibu bapa anda di kampung.
  7. Memakai pakaian yang sehabis cantik untuk dating dengan kekasih sebaliknya hanya memakai singlet atau tidak berbaju langsung ketika solat.
  8. Lebih banyak mengucapkan kalimah 'I Love You' berbanding kalimah zikir seperti Subhanallah, Alhamdulillah dan Allahuakbar.

MasyaAllah, mari kita sama-sama koreksi diri, perbetul mana yang tak kene dengan diri..agar ketemu hakikat kebenaran kehidupan ini.


Lumrah : manusia sering mengejar cinta dunia, sedangkan cinta itu tidaklah kekal. Hanya cinta Dia yang bisa memberi cahaya ketenangan dan mententeramkan jiwa si pemburu cinta.

follower ke 200



kali nih elly nak kasi award lah.

jeng jeng jeng
sape lah insan yg bertuah tu ek?

tahniah elly ucapkan kepada

cik adek manis kite

umieaila ( klik ramai2 tau)

dia merupakan follower elly yang ke

200 tau ~

tahniah elly ucapkan .

anyway,thx kpd sume sbb support blog elly tau

TQVM

jum2 klik cik adek manis kita

UMIEAILA (klik sampai keyboard pecah) hehe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK