anak2 murid

Friday, December 3, 2010

1ST GIVE AWAY IZYANTY COLLECTION

kawan-kawan
jom join give away izyanti nak?

(klik kalau nak join)

anda pasti takkan menyesal n akan gembira selalu lah
kalau join give away nih.

lagi sekali elly ajak anda semua jom la join give away nih ek

klik je


kat sini elly nak tag


anda semua pun selamat menjoin tau :D

__________________________________________________________

SYARAT PERYERTAAN :


1. Wajib jadi follower kat blog aku IZYANTY COLLECTION
( untuk memudahkan korang mendapat
maklumat tergempar, ikut suka aku le kan bila nak umum kan apa2 heheeh )

2. copy BANNER GA yang kat atas tu, dan letak kat sidebar kanan or kiri blog korang sehingga diumumkan NAMA pemenang.

3. setiap blog satu peryertaan sahaja, kalau ada banyak blog 1 blog je leh join.

4. mestilah WARGA NEGARA MALAYSIA YANG MENETAP DI MALAYSIA SAHAJA.

5. Buat 1 en3 ringkas pasal 1st give Away izyanty collection dan link ke en3 bawah nie.

6. peryertaan bermula dari 1 DISEMBER 2010
SEHINGGA 31 DISEMBER 2010 (11.59pm)


PENAJA BERSAMA 1ST GIVE AWAY IZYANTY COLLECTION ADALAH

- hidup lebih mudah & ceria \(^_*)/

Untuk lihat contoh Hadiah utama UNTUK PENGOMEN TERBANYAK sila rujuk SINI

hadiah2 lain akan diumum kemudian...pemenang saguhati akan diberikan juga, so jom join ramai2 anda mungkin salah seorang yang tersenarai... \( ^_^ )/

GIVE AWAY BULANAN

Selamat hari raya haji semua.......Honey shops telah bertukar nama kepada bul bul craft berkuatkuasa pada 1 nov setelah di daftarkan di SSM...dan terima kasih juga terhadap sokongan yang diberikan oleh kawan2...oleh itu saya akan mengadakan GA ni untuk menghargai blogger2 di Malaysia...

2 pemenang akan di pilih...

Syarat-syaratnya....
1) copy gambar di atas dan pastekan di page u all beserta isi pertandingan ini..
2) kena la jadi follower ...tapi pastikan letak jejak (link ) di komen GA ini yer...
3) letak bul bul craft dalam list u all yer...
4)Letakkan sekali tentang blog u all semasa meninggalkan jejak untuk kita promotekan sekali...
5)terbuka kepada semua.........=)

Senangkan......jom la join cuma klik2 jer...nnt hadiah akan sampai di rumah anda di samping dapat promote percuma dari blog ni.........

Ini la hadiah2nya...........

1)key chain flower (1pcs)
2)fabric button ( 30 pcs)
3)h/p strip english cotton (1 pcs )
4)brooch english cotton ( 2 pcs )
5) Tiny Button (assorted shapes) (50 pcs)

Saya akan update penyertaan dari semasa ke semasa...jika tidak tersenarai sila tulis di n3 or email saya di hidayah_pjb@yahoo.com

(bul bul craft masih lagi menggunakan URL ini :

http://nurhoneysweet.blogspot.com
JUM JUM KITA JOIN CONTEST NI
(sila klik)

MY LOVELY FRIENDS PHOTO CONTEST

jum2 kita ramai2 join contest kat atas nih
namanya

(klik kalau nak join)

due date : 11 dis 2010

hurry up kita kesuntukan masa nih

jadi kepada anda yg berminat nak join
klik je


cepat2 sebelum terlambat. HEHE

Looking Great Smile 2010 contest by Zainatun Adilah

kawan-kawan.
jum ramai2 join contest diatas nak

namanya

(sila klik)

senang jeh .
budak 2 bulan pun reti tau
hehe.
dah2,elly xmau membebel pnjg2.
kalau anda teringin nak join
jum lah klik


sangat senang+simple tau

contest berakhir pada
21 dis 2010

jadi ape lagi .cepat2 lah join

kat sini elly sertakan gambar senyuman elly yang paling menawan hati

taraaaa...

senyuman secomel bear . HEHE

'Giveaway Separuh Jiwang'

tadi kan elly jalan2 lah tengok blog kawan2

pastu elly singgah lah kat blog

nama pun best

(klik 1 kali)

adelah pulak yang telah menarik hati elly
untuk join.

jadi elly pun ape lagi.
cepat2 lah buat entri pasal giv away tuh.

simple jeh.budak 2 thn pun reti lah .haaha

kalau anda nak join kan klik jeh

(klik 2 kali)

kat sini elly nak tag 3 kawan elly


jadi anda tunggu ape lagi?
jomlah ramai2 join giveaway nih tau.

sekali lagi elly nak anda klik


hehe.goodluck.

ps :banner elly ada tampal kat sidebar blog

LadyEll buat Giveaway,JOM JOIN!!

kawan-kawan sekelian
elly kan ada join satu Giveaway

(klik kalau nak join)

hadiahnya menarik tau
tapi kan elly xnk la bgitahu kat sini

kalau anda nak tahu
jom jom kita join

(klik lagi)

ps : kat sidebar blog pun elly dah tampal banner

kat sini elly nak tag 2 rakan


hehehe.gudlak :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK