anak2 murid

Friday, December 10, 2010

korang nak tak?

nak join GA


sila klik sini dan sana juga

hadiah menarik menanti anda !

jadi apa anda tunggu lagi.
jum jum ramai2 join GA nih

ada 2 kategori iaitu
1. kategori A
2. kategori B

elly join kategori B sebab elly tinggal kat N9 lah.

ape tuh kategori A dan B
kalau anda nak tau jum2 klik


dan



jom join awekinside giveaway

join awekinside giveaway

klik sini

kenapa saya berminat nak join GA ni!

1. tertarik dengan banner yang comel tu
ada pink2 lagi tuh
2. mengisi masa lapang sepanjang cuti sem ni . HEHE
3. alahai,nak mencuba nasib .

jadi apa lah anda tunggu lagi kan.
jom2 ramai2 join GA ni

klik sana dan sini

elly nak tag

La Bella Tela 1st Giveaway~~

La Bella Tela 1st Giveaway~~

ape tuh?

kalau anda nak tau
jum klik sini


dah tau kan ape la benda2 alah tu . hehe

nak join?
jum lah klik kat sana sekali lagi .HEHE

ape lah yang aku merepek2 nih sambil makan kerepek cap moni . HAHA
(Teringat iklan time raye banyak tol lah iklan kerepek cap moni) haha

ape2 je lah.dah2. aku xmau membebel2 pnjg2 menjelar lagi

aku sarankan korang jom lah masuk GA nih


sebab kenapa korang kena join GA nih!

aku akan berikan sebab2 yang munasarawak (eh,silap2 munasabah la) haha

1. hadiah memang superveb.
nak tengok pe hadiah yg special klik situ
2. semua orang akan dapat hadiah xkira lah pemenang ke pengalah ke. HAHA
bak kata pepatah semua orang dapat lah hadiah . HEHE
memang best kan
3. sje2 menambahkan kenalan ( cchehh) hehe

dah2. aku malas nak mengomel lagi.
tau lah aku nih comel kan . HAHA

jum2 klik sinun lg .HEEHE

Chocolate Giveaway

anda penggemar coklaat?

kalau YA
sama lah macam saya . HEHE

nak coklat free x ?

kalau nak klik je kat sini dan sana

alah sebenar elly nak gitau anda semua yang elly ada join GA nih


dengar je perkataan chocolate cepat2 lah elly join . haha

jadi anda kat luar tu tunggu ape lagi.
xnk coklat free ke? hehee

nak tau syarat2 penyertaan ke?
klik je sini dan sana

tarikh tutup

25 disember 2010
bersamaan
MERRY CHRISTMAS . hehe

OUR FIRST LUCKY DRAW


lucky draw lucky draw lucky draw

anda rasa diri anda bertuah ke?
kalau jawapan YA .

sila klik sini

kalau jawapan nya TIDAK pun
sila lah klik sana juga

HEHE.

membebel jeh elly kan.
ni hah elly nak habaq sat

jum lah kita ramai2 join


anda pasti akan gembira selalu sampai time tidoq pun asyik2 termimpi2 kan lucky draw nih. hehe

x caye ke? kalau x caye jum tengok hadiah menarik
klik hadiah

menarik kan. hehe

jadi ape lah anda tunggu lagi. jom lah join lucky draw nih. hehe
even x penah2 pun lucky .hehe

ingat tarikh tutup

12 disember 2010
masa 12 mlm ( ceh2,pndai2 jeh aku nih) haha

giveaways...


hai you all.
anda nampak x patung2 comel2 kat atas tuh.

comel sangat2.elly geram tau. HEHE

anda pun boleh dapatkan patung2 comel2 nih percuma tau.
senang shj.
semudah a b c 1 2 3
hehe

kalau anda nak join klik sini

nak tengok ape hadiah yang menarik klik lagi kat sini

okeh anda dah tau kan ape hadiah n syarat2 penyertaannya.
jadi ape tunggu lagi.
jum lah kite memeriahkan GA nih ramai2 .HEHE

kat sini elly nak tag

~1st GA Bahagia Ku Di Sini a.k.a Fieza79~

kawan2 semua anda nampak x banner kat atas tu?

sweet couple kan..

eh2,tengok aku dah melalut dah nih. hehe

back to the story mory.

jom2 ikut elly join GA ni nak

(klik kalau nak join)

syarat penyertaannya simple shj
semudah 1 2 3 .HEHE

kalau nak tau ape syarat2 penyertaan sila klik ini

pastu kalau nak tau hadiahnya menarik ke tak
boleh lah klik kat sini jugakk

__________________________________________________________

hehe.ape2 pun elly harap u all join lah ramai2 k.
kite memeriah kan majlis. haha

kat sini elly nak tag

1st GIVEAWAY by Cik Ainna & Cik Zombie

1.Mestilah jadi follower blog Cik Ainna & Cik Zombie..
2.Copy banner beserta isi entry ni dalam blog korang n jangan lupa buat sidebar.. sebab nye nanti susah kami nak cari korang... =) ok?
3.Tajuk entry korang mestilah
" 1st GIVEAWAY by Cik Ainna & Cik Zombie"
4.Jangan lupe tinggalkan link korang dekat salah satu blog penganjur taw..
Senang kitorang nak sahkan penyertaan nanti..^^
5. Terpulang la nak tag kawan2 ye..taknak pon takpe..^^

GA ni tamat pada 5 JANUARI 2011, pukul 11.59PM..

Hadiah lumayan untuk 3 orang peserta:
-Cenderamata yang gerenti lawa and chumel!
-Nama blog korang yang menang akan ditulis pada cenderahati tu..Glamor bukan?? (^_^)

2 hadiah saguhati berupa voucher khas dari Watson ataupun Topup..
(terpulang pada pemenang nak mana satu)..

**jika penyertaan banyak, kami akan tambah bilangan pemenang!..

Senang je kan?? hehe..

_________________________________________________________________

yeahh. elly dah join GA anjuran

cik Ainna & cik zombie ( bestie )

(klik kalu nak join)

kat sini elly nak tag

__________________________________________________________

hadiah2 memang superverb lahh.

btw,goodluck n jum2 ramai2 kite join GA nih.

hanya 1 klik shj. FAMOUS AMOS lah i . HEHE

BLOG ANDA AKAN DI LIHAT OLEH LEBIH 1,000,000 PENGGUNA INTERNET
siyes SENANG, BERBALOI n PERCUMA
aku sendiri da wat..xtipu ok!

Step 1


klik sini--->
FreeViral
scroll kebawah..smpai ade tulis

"STEP 1: Visit each site below to retrieve the codes"
yg kt area ats2 tu juz penerangan psl FreeViral ni je

KLIK SETIAP IKLAN DI LAMAN WEB TERSEBUT ( JUMLAH 7 IKLAN ) , TUNGGU
SEHINGGA ANDA MENERIMA ACCESS CODE LAMAN WEB

( AKAN DIPAPARKAN DI ATAS LAMAN WEB YANG ANDA LAWATI )

Step 2
COPY KOD TERSEBUT DAN MASUKKAN DALAM
KOTAK YANG DISEDIAKAN

Step 3
ISIKAN MATLUMAT DIRI ANDA DAN LAMAN WEB ANDA

KEMUDIAN KLIK BUTANG "SIGN ME UP NOW"

Step 4
ANDA PERLU BUKA EMAIL ANDA UNTUK MENGAKTIFKAN

AKAUN FREEVIRAL ANDA.
Step 5
PROMOTE URL FREEVIRAL YANG MENGANDUNGI IKLAN ANDA

yg mcm aku wat skang ni


register URL blOg anda skang!!
klik sini--->
FreeViral

SELAMAT BERJAYA



Megahasz Giveaway #4/2010

hai kawan2 semua

jum2 ikut elly join GIVEAWAY nak?

elly ada lah join giveaway anjuran

(klik jangan x klik)

hadiahnya sangat la menarik iaitu
sebotol minyak wangi joyful
(wangi tau)
kalau x caye jum lah join

ps: eh2,x beri jawapan lagi dah bagitau hadiah . hehe . xpe2, baru lah semangat kawan2 nk join GA ni kan.hehe

okeh,jawapan saya bagi tapak kaki diatas ialah
jeng jeng jeng ..

suami ; Huzein Fahmi
( betul lah kan) HEHE

kalau anda semua nak join GA nih.jangan malu jangan segan sila la klik banyak kali


ape2 pun goodluck ...

award lagi. HEHE

yeahh.
aku dapat award lagi.
terima kasih kepada

cik aisya ahamad (kalau nak award)

beautiful blog lah plak. hehe

jap2 cik aisya ada sertakan soalan utk dijawab

Ucapan untuk pemberi award.
thanks to cik aisya ahamad sebab bagi award ni ye..
tocey tocey. laen kali boleh bagi award lagi besar punye. HEHE

List 6 of your fav. artist/band/group.
Katy Perry, Taylor Swift, Miley Cyrus, Pixie Lott, Faizal Tahir,
elly nazari ( artis baru malaysia 2020 ) HEHE

Give this award to 10 bloggers that have cute blogs.

cop cop, kalau nak tag lebih boleh kan2? HAHA


tocey tocey.
harap u all suka lah ea dengan award yang aku kasi nih .hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK