anak2 murid

Monday, December 13, 2010

"Misza E-Shope Opening Giveaway" .


jum2 ikut elly join GA nih


kalau jawapan YA klik sini
_____________________________-

hadiah menarik menanti anda semua tau.

Tiga hadiah disediakan bagi giveaway ini :

>> Dua hadiah cabutan untuk dua orang pemenang
[ hadiah akan diberitahu kemudian ]

>> Satu hadiah misteri diberi kepada seorang pemenang
[ hadiah dari produk Misza E-Shope ]

menarik kan ? jadi ape tunggu lagi.


tarikh tutup 15 Jan 2011

elly nak tag

___________________________________________
berikut merupakan antara koleksi yang dijual di Misza E-Shope

nak tau lagi. klik situ


contoh kain pasang Jacquard Italy

GA AKHIR TAHUN NADIA


SALAM SEMUA KAWAN ELLY IAITU CIK NADIA BUAT GA LAGI

KALI NI GA DIA NAK MINTAK KAMU-KAMU
SEMUA DOAKAN NADIA AGAR MASA AKAN DATANG
LEBIH MEMBERIKAN NADIA BERJAYA BAHAGIA
DAN BENDA KE ARAH KEBAIKAN BOLEH TAK??
KAMU-KAMU BERDOA MACAM TU
DAN AKHIRI DOA KAMU-KAMU DENGAN
AMIN YA ALLAH.....
____________________________________

AMIN YA ALLAH ~
_______________________________________

ucapan elly untuk kawan elly .


1. elly doakan nadia lebih berjaya di masa hadapan tau

2. jangan cepat putus asa kalau anda menemui kegagalan. ingat ! kegagalan kan adalah permulaan bagi kejayaan kita. cam elly jugak,dulu elly penah merasakan yang elly gagal lah time SPM tapi Allah Maha Pemurah. Dia beri elly rezeki .syukur sekarang nih elly sedang belajar kat Institut Perguruan.

3. semoga tahun baru 2011 lebih bermakna dari 2010 tau

4. azam baaru 2011 harap2 dapat dicapai ek

itu shj ucapan elly utk nadia.

banyak2 kan berdoa kpd Allah tau :D
____________________________________________

sempena tahun 2010 akan melabuhkan tirainya tidak lama lagi

cik nadia nak wat 1 GA lah khas untuk rakan2 blogger yang beliau sayangi


klik YA
____________________________________________________

syarat2 penyertaan semudah ABC boleh dibaca kat sini

hadiah2 yang menarik hati dan perasaan menanti para pemenang

OK PEMILIHAN AKAN DI BUAT MELALUI DUA CARA IAITU
ENTRY YANG PALING NADIA SUKA
DAN
CABUTAN UNDI OLEH NADIA
KALAU RAMAI JOIN SAH-SAH NADIA AKAN TAMBAH HADIA
BUAT MASA SEKARANG 3 ORANG PEMENANG AKAN DICARI
BAGI ENTRY TERBAIK TOPUP RM10 DIBERI SEKALI HADIAH
YANG COMEL-COMEL NIH



tarikh tutup

31.12.2010
____________________________-

elly nak tag

CONTEST 'pic paling cute!!!'


korang2 jum join


kalau YA tekan sini

hadiah ialah sehelai shawl + inner

tapi ingat ! girl je tau yang boleh join contest nih .
_______________________________________

elly nak pertaruhkan gambar nih dalam contest nih

harap2 gambar ini bertuah . amin~


" saya suka blog elly@suely (pastikan link back ke blog aku) sebab

1. blog nih cantik sangat. background sweet and simple
2. kat tepi tu ada gambar rama2. so cute lah like me . HAHA
3. entri2 dan contest2 yang menawan kalbu
___________________________________________________




"CONTEST GAMBAR PALING CHILL !!"


banner cam menarik hati dan jantung shj.

nak join x?


kalau nak,sila tekan YA
____________________________________________

kat bawah nih elly nak letak gambar elly and the gangs yang paling chill !

kami suka baca majalah gila-gila.sebab tuh lah otak kami gila-gila gak.tapi ingat! otak kami x gila ye :D

kami xkesah orang nak pandang ape ? asalkan kami memang sempoi !
______________________________

elly nak tag kawan2 elly yang chill abes .

___________________________________________

elly nak umumkan elly suka warna pink .


contest gambar kenangan sekolah dulu2


kawan2 nak join x?


kalau jawapannya YA
klik sini
________________________________________

kat bawah ni elly akan sertakan gambar2 kenangan sekolah ketika zaman dahulu kala .HAHA

venue : SM TUANKU ABD RAHMAN GEMAS NSDK

FORM 5 2008

gambar ini diambil ketika elly form 5 sains hayat lah. sape ntah amikkan pic nih.dah lupe .hoho. tapi yang pasti elly suka sangat pic nih. smart kan?
time nih cekgu est xmasuk kelas kot. so,dia suruh lah kitorang wat revision sendiri.elly and da gang ape lagi. keluar lah kelas katanya nak pergi jumpa cikgu math.padahal duduk kat bawah ambil gambar banyak2. haha.xpe2.kenangan tuh.

elly harap pic ni bertuah lah. amin~

pic 2nd nih time last day before spm lah. cuak2 *.
venue : makmal fizik
hari : jumaat lah. tengok seorang mamat tuh pakai baju melayu .haha
ala-ala nak g mintak restu lah kat cikgu fizik kitorang.
banyak wat salah kan .hehe
nih semua classmate elly iaitu 5 sains hayat 2008.

ps : pic nih pun smart gak kan.

motif pic diatas diambil : gembira sakan lah sebab dapat 10A1 SPM 2008 kan.
padahal?? haha
tu cuma slip nak masuk SPM je lah.
ada ke patut slip SPM besar cenggitu .HAHA

apa2 pun walaupun elly xdapat 10A1 SPM tapi elly bersyukur lah
sebab sekarang ni elly dah sambung belajar kat

INSTITUT PERGURUAN RAJA MELEWAR
(future guru) chewaahh. HAHA

_____________________________________________

3 gambar diatas ialah gambar kenangan elly time kat sekolah dulu
rindu sangat2.

harap2 salah satu daripada gambar diatas bertuah lah.
amin~


Cik Alynn's Chenta Alto Saxophone First Giveaway..!!

first of all elly nak ucapkan

selamat menyambut ulang tahun pertama persahabatan ai dengan Cik Nadya Godang

* semoga persahabatan korang akan berkekalan sampai akhir hayat . amin~
*bestiee forever after tau .

ps : elly nak kawan ngan korang boleh kan? HEHE

ape2 pun elly nak ucap sekali lagi

selamat menyambut ulang tahun pertama persahabatan ai dengan Cik Nadya Godang
_______________________________________________

korang nak join GA diatas?

senang shj.
cuma klik sini dan sana
____________________________________________

elly nak tag

"SAYA NAK TOPUP PERCUMA DARI BEE".

jum jum kawan2 join


hadiah utama : topup RM 30 x 1

kewujudan hadiah kedua dan ketiga akan diberitahu kemudian jikalau penyertaan yang banyak
_______________________________

nak join klik sini

Lovehuntersss 1st Lucky Draw.


selamat ulangtahun perkahwinan tahun pertama LoveHunter & Mr Hubby
yang jatuh pada 12.12.2010

sweet kan ? HEHE

hope perkahwinan korang berkekalan n bahagia sampai ke anak,cucu,cicit n cocot .HAHA
__________________________________________

korang nak join x 1st lucky draw by the lovehunterss?

kalau jawapan nya YA

klik sini
_________________________________________

hadiah menarik menanti kita semua iaitu

6 orang yang bertuah akan mendapat hadiah bernilai RM20 seorang

kalau elly menang lah lucky draw nih.
amin~

elly nak :

1. kereta ferrari (eh2 silap)
* t-shirt comel . HEHE
2. topup ( dah xde duit nak beli topup )
3. kek atau pun coklat boleh ?
_______________________________

kat sini elly nak tag 2 kawan

___________________________________

friends giveaway


moh moh kita join satu GA yang lazat berkrim nih


kalau anda mau join klik je


_________________________________

hadiah topup RM 5 x 3

50TH FOLLOWERS GIVE AWAY BY CIK T-REX!

saya join GA ni kerana ....

1. GA ini telah menarik minat elly untuk join lah

2. mana lah tau kan kot2 elly bertuah ke.elly dapat hadiah misteri. kot2 lah hadiah kereta ferrari sebijik .HEHE

3. mengisi masa lapang sepanjang cuti semester dengan join semua GA&contest kt blog ni. HAHA

4. saya berbangga menjadi follower anda yang ke 101. <3

___________________________________

cukup kan sebab2 nya .HEHE

harap2 elly bertuah . amin~

kat sini elly nak tag kawan2 elly

5. http://www.inibelogsaya.blogspot.com

__________________________________________________

“Yatie Store 1st Giveaway”

kawan2 jum ikut elly join GA baru nak?

senang je,klik


senang kan? jadi ape anda tunggu lame2 lagi.

klik je sini ramai2

________________________________________

pemenang akan dipilih secara lucky draw

ps : harap elly bertuah .amin~

Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!


hai anda semua.

jom2 ikut elly join GA diatas

klik je sini

hadiah menarik menanti anda iaitu

barangan Victoria's Secret & Telekung Travel ditaja olehItsy Bitsy Secrets ~


Hadiah Pertama:
Pure Seduction Midnight Body Lotion + Body Mist + Telekung Travel


Hadiah Kedua:
Island Waters Body Mist + Telekung Travel

Hadiah Ketiga: Telekung Travel
menarik kan?

elly suka sangat .wink wink <3

Pemenang akan dipilih secara cabutan bertuah
_________________________________________

jadi apa tunggu lagi. jum klik sini

Gaban's Lovely Craft & Embroidery Giveaway 2010

hai kawan2 semua.
anda nampak x banner kat atas tuh?
berminat nak join?

kalau berminat senang shj

klik sini

____________________________________________________________
syarat2 penyertaan mudah shj.

1. Ada blog sendiri, warga Malaysia, lelaki atau perempuan boleh ikutserta.

2. Jadi follower GLCE (Gaban's Lovely Craft & Embroidery).
3. Buat 1 entri dalam blog anda tentang GA GLCE ni.
4. Senaraikan GLCE dalam blog list anda.
5. Pada sidebar blog, copy gambar di atas letak linknya sekali.
6. Tajuk GA "Gaban's Lovely Craft & Embroidery GA 2010"
7. Tinggalkan komen, nama, link entri dan emel pada ruangan komen.
8. Tarikh GA : 8 Disember 2010 - 15 Januari 2011. Pemenang akan diumumkan pada16 Januari 2011

dah tau ape2 syarat2 nye kan.
________________________________________________________-
sekarang nih anda mesti nak tau ape hadiah2 menarik bagi para pemenang yg bertuah

Hadiah pertama (1 pemenang)
Sulaman percuma pada baju kurung, lengan & bawah baju sahaja . Corak akan dipilih sendiri oleh tukang jahitnya.

Hadiah Kedua (3 orang pemenang)
Sulaman Tuala. Anda boleh rekues nak sulam nama atau apa sahaja yang anda inginkan.
amacam,ok x? kalau oke jum klik
sini ramai2 .
_________________________________________

kat sini elly nak selit sikit lah pasal sulaman yang cantik2 dan menarik minat elly

lawa kan? walaupun simple tapi lawa sangat. elly suka <3

gambar sulaman kedua. sesuai pada kebaya nyonya

_______________________________________________

tengok bawah nih


My 1st Happy Birthday Giveaway


happy becoming birthday to cik kopok lekor
pada 15 jan 2011

* hope anda panjang umur n dimurahkan rezeki selalu .
amin~

__________________________________________

anda nak join GA diatas?

senang shj.

cuma klik sini

(klik lagi)

elly nak tag


___________________________________________

tarikh tamat pada

15 jan 2011 bersempena tarikh lahir cik kopok lekor ke ............

pemenang dipilih secara rawak
______________________________

hadiah menarik menanti anda semua.jadi ape tunggu lagi .
moh la kita join ramai2 :D

"Ariffda's 1st GiveAway 2010".


kawan2 semua jom2 ikut elly join

(klik kalau nak join)

syarat2 penyertaan mudah shj :

semudah ABC

1) Jadi follower ariffda & follower KoleksiIndah81
2) Add these 2 blogs to your bloglist.
3) Copy banner n buat 1 entry bertajuk "Ariffda's 1st GiveAway 2010".
4) Jgn lupa, tempek sekali banner kat sidebar.
5)Tinggalkan komen anda beserta link dibhgn komen. senang saya nk buat pengesahan penyertaan.
6) Pemenang akan diumumkan secepat yg mungkin
7)
Tarikh tutup : 31/12/2010 (11.59pm)
________________________________________________

amacam? ada ok ke?

kalau ok,jum2 lah kita ramai2 join GA nih tau
anda pasti xkan menyesal punye lah.
betull !

hadiah misteri menanti para pemenang
__________________________________________

sekarang nih anda semua ikut elly klik

sini banyak2 tau ..

Elhyatt Bizz Collections Giveaway.






hi kawan2 semua.
kali nih elly ada join 1 GA special punya.
nak join klik

(klik kalau nak join)

mula-mula elly nak cerita lah serba sedikit pasal GA nih tau

syarat2 penyertaan :

*lelaki atau perempuan
*ada alamat kat malaysia (kalau now duk oversea pon bole join-tp pos hadiah ke alamat di Malaysia atau tanggung sendiri kos pos oversea yea:D)
*tiada had umur

Cara PENYERTAAN:

1. follow blog Elhyatt Bizz Collections ini(Anda mestila kena ada blog kan utk join :D)

2. copy Banner di atas, paste Banner dan Link entry ini di side bar dan entry di blog anda

3. Tajuk entry : Elhyatt Bizz Collections Giveaway.

4. buat satu entry tentang mana-mana produk/koleksi yang dijual oleh Elhyatt Bizz Collections (Copy paste pic item and description sekali(description ni boleh la anda edit guna ayat sendiri supaya lebih nmpak kreatif dan inovatif :D) di blog anda.Link kan blog ini di entry tersebut.
satu item aje tau...xpayah banyak2 :D

5. tinggalkan comment, nama, email dan link entry anda pada comment post giveaway ini

6. Tag kepada 3 orang rakan Bloggers yang lain (perlu dinyatakan dalam entry)

7. Peserta yang tidak mematuhi syarat-syarat di atas akan dibatalkan penyertaannya

MUDAH AJE KAN? XPAYAH BELI APE-APE UNTUK JOIN :):)

dah jelas tentang syarat2 penyertaan? kalau dah jelas,mari kita beralih ke bahagian kegeemaran elly iaitu
HADIAH .wink wink

Pemenang Bertuah akan dipilih oleh juri2 Profesional dari pihak kami
Hadiah cukup menarik dan lumayan, diulangi...cukup lumayan :):)

nak tahu hadiah apa?
tunggu nanti update seterusnya...TUNGGU TAU :):)

okeh . tarikh tamat penyertaan pulak

TARIKH TAMAT PENYERTAAN :
18JANUARI 2011
(BERMULA 6 DISEMBER 2010)


PENGUMUMAN PEMENANG:
20 JANUARI 2011
___________________________________
kat bawah nih elly nak promote sikit banyak pasal produk2 ELHYATT BIZZ COLLECTIONS


amboi.lawanya jubah kat atas nih.kaler maroon 5 ( eh silap) kaler maroon lagi tu. elly suka lah. <3
harga pun oke lah RM149 .eh,murah lah tu! kalau kat butik2 area KL mau RM200++ tau.

jubah nih sesuai dipakai dimana-mana shj.bukan setakat sesuai dipakai time2 dinner ke,nak g ceramah kat masjid. ke. ulang suara. jubah ni sesuai dipakai bila2 masa dimana jua.
xkira lah nk g shopping kat Berjaya Times Square ke. tp jgn la plak pakai jubah ni time nak naek roller coaster kat Cosmo World. HEHE

elly suka sangat dengan warna nih.kalau gayakan dengan selendang sangat2 lawa.

elly nak kasi 5 bintang utk jubah nih

kalau korang nak tengok koleksi jubah2 lagi .kat bawah ada jubah kaler purple pulak.


kalau anda nak tengok koleksi jubah2 pelbagai warna dan fesyen terkini
klik shj

___________________________________________

anda semua apa tunggu lagi. jom lah join GA ini

klik sini

Adhwa Fashion 1st Giveaway

hai rakan2 blogger elly sekelian~

tadi kan elly jalan2 lah menjenguk rumah rakan2

tetiba..
elly tertarik lah nak join 1 GA nih

(klik kalau nak join)

jom jom lah join tau

Hadiah berupa baju / blouse / maxi
(Bergantung pd keadaan yer)

jum2 join tau.

nak join klik je sini

tapi ingat ! tarikh tutup

26 dis 2010

jadi cepat2 tau :D

__________________________________________

elly nak listkan 4 blog

THE GIVEAWAY STUFF
________________________________________________

new contest & GA

hai everybody !

new info updated.

elly nak wat 1 GIVEAWAY special to all my followers.

nak tau ..

tunggu ............

happy birthday giveaway

dengan lafaz kata bismillahhirohmannirrohhim.

mood : takut (kalau2 xde sape2 yg join)
gembira (yelah,1st time tuh wat GA) HEHE

elly mengumumkan yang elly ada wat 1 GA khas untuk semua kawan2 elly.
_______________________________________________________

bersempena esok ( 14 DISEMBER 2010) ialah birthday elly yang ke 19 tahun.
yahooo~~

so,elly pun terfikir lah nak wat 1 GA bersempena ulang tahun kelahiran elly n blog

elly nazari tut tut tut . . . yang ke 19 nih.
_______________________________________________________

nak join?

syarat2nya simple shj.

( follow dgn seikhlas hati,yelah senang kot2 ada info terbaru ke nnt senang lah korang tgk je kat dashboard )

2. tempekkan banner yang ada gambar elly kat entri korang dan sidebar korang dan linkkan ke blog ni tau

3. tulis entri bertajuk " Happy Birthday Elly Nazari giveaway"
(tulis simple2 shj,xyah lah berjela2 smpai 3- page tau)
dan linkkan ke blog nih tau

cth : HAPPY BIRTHDAY ELLY NAZARI KE 19 THN
SEMOGA PNJG UMUR N MURAH REZEKI SELALU

4. tinggalkan link anda kat comment box kat bawah ni

5. tak perlu tag kawan2, cukup sekadar beritahu diorang yang elly ada wat GA tau

DONE !

tu je lah syarat2 penyertaan semudah

ABC 123 kan~
_____________________________________________________

nak tahu hadiah2 yang menarik

tempat pertama : topup RM 20 x 1

tempat kedua : topup RM 10 x 1

tempat ketiga : topup RM 5 x 1

tambahan 2 hadiah saguhati iaitu topup RM 2 x 2 jikalau penyertaan yang banyak sangat . hehe

saje jeh elly nak belanja anda topup sementara duit elaun masih banyak .HEHE

___________________________________________________

jom join GA ni ramai2. ajak kawan2,saudara-mara join GA nih.

tapi INGATTT !

tarikh tutup : 20 Disember 2010 11.59 pm

keputusan : 21 Disember ( pagi.petang atau malam)

perhatian : pengadilan pemenang dibuat 100% secara cabutan bertuah .
(jadi sebab itulah elly suruh anda tulis entri simple2 je tau)

_______________________________________________________



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK