anak2 murid

Tuesday, December 14, 2010

CCK-Hitam Itu Menawan.


anda ada barang2 berwarna HITAM ?

xkira hitam pekat,hitam cair,hitam biru ataupun hitam hitaman

hantarkan gambar hitam anda itu ke


cara2nya mudah shj.

klik shj di sini
ada paham semua ?

____________________________

elly nak letak gambar hitam kat bawah ni

dulang hantaran hitam

dulang pengantin berwarna hitam-hitaman.
unik kan?

HEHE

melaka - holiday

yeah.masa untuk bercuti lah. seronok2 menghabiskan sisa baki cuti semester dengan bercuti di seluruh malaysia.hoho.

pada tanggal 8-9 Dis 2010 yang lepas *ceh,macam nak wat esei BM lak. HAHA. straight to the point sudah lah.

aku n my beloved <3>

best wehh even permainan ada 6 je kot. biasa lah tuh mula2 bukak kan.sama lah macam A Famosa Waterworld gak kan.dari 5 bintang aku kasi 4 bintang lah.kira oke lah tuh.nak bintang banyak2 amek lah kat langit tu.HAHA.

ps : nasib baek lah sepanjang mandi manda kat sana tuh aku x terserempak ngan kawan2 aku.kalau x,adui,malu lak aiii.HEHE.tapi kenapa?

nak tahu lagi ape bestnya Melaka Wonderland

klik shj kat sini
_________________________

aku nak cite sedikit lah ape besnya permainan kat situ tuh.


Ever wondered how it feels like to get into a Tornado? Come experience our Tornado Chaser the first ever in Malaysia. Riders are sent rotating into a giant ‘bowl’ and then descended through a darkened tunnel and into the landing pool below.

Let the race begin! The Kamikaze Racer is a 6 lane high speed mat ride where riders race head-first and side by side down the 6 lanes.

ps : sori2 caption dlm BI lah plak.aku salin dan tempek shj dari Melaka Wonderland.HEHE.nak tau lagi klik sini

_______________________________________________________________________________

mandi manda di Melaka Wonderland


balik time

mandi time

i love this vacation so much <3>

next time kite bercuti jauh sikit tau. macam kat indonesia ke , beijing ke . ceh,demand lebih lak aku nih. HAHA.

Mudah Sahaja Hanya Jawab -


mudah shj.
hanya jawab survey. dah dapat hadiah

xpercaya ke ?

klik lah sini
_____________________________________

Soalan2 servay yg perlu di jawab dengan ikhlas. Sila pilih 1 jawapan untuk setiap soalan.

1) Apakah jenama telepon bimbit yg anda gunakan sekarang?
=
Sony Ericsson
2) Apakah jenama komputer riba yang anda gunakan sekarang?
=
Hp
3) Apakah jenama kamera digital yang anda gunakan sekarang?
=
Olympus
4) Apakah saluran jalur lebar yg anda gunakan sekarang?
= Streamyx
5) Apakah jenama pakaian yg anda selalu beli sekrang?
=
Padini/PDI
6) Di manakah restoran/cafe yg selalu anda singgah untuk makan?
=
KFC
7) Di manakan gedung membeli belah yg selalu anda kunjungi?
= Jaya Jusco

8) Apakah saluran radio tempatan yg selalu anda dengar?
=
EraFM
9) Apakah saluran TV tempatan yg selalu anda tonton?
=
Astro Ria
10) Apakah jenama pewangi badan yg anda gunakan sekarang?
= Ralp Lauren

11) Apakah jenis bahan bacaan yang anda selalu baca?
= Remaja
Anda hanya boleh pilih 1 jawapan sahaja untuk setiap soalan.Selamat menjawab kepada blogger2 semua dan terima kasih kerana sudi menjayakan servay ini. Semoga di masa akan dtg kita lebih bekerjasama dan maju jaya.

Di harapkan dapat diwar-warkan kepada semua rakan2 blogger yg lain hanya untuk blogger sahaja.

nak jawab survey klik sini

Mummy Ayu Happy New Year Giveaway


"Happy New Year 2011"

nak join GA nih

klik sini

'PEACE CONTEST' by EZAN IDMA


peace !

anda suka peace x? bukan kacang pis ataupun Black Eyed Peas atau yang seangkatan dengannya. HAHA


kalau nak tekan kuat2 YA

semua syarat2 penyertaan,hadiah ada kat sini
____________________________________________--

elly pun suka wat peace gak kaalau tangkap gambar.

lagipun peace kan melambangkan keamanan

say peace to elly nazari . HEHE

kat sini elly nak mempertaruhkan gambar peace tercomel lah .HAHA.
tengok bawah..

peace sekali lagi !

elly tau pic nih memang comel kan . haha

elly harap pic ini bertuah .amin~

jom2 vote ramai2 . AHHA

* wink wink cik kumbang bintik-bintik merah kesayangan qaqa nak layangkan giveaway fella !


klik

(tajuk entri paling panjang di dunia)

kalau nak join GA kumbang merah nih . HEHE

tarikh tutup 20.12.2010

elly nak tag kumbang2 merah yang comel

Contest Kenangan Terindah 2010



macam menaarik jiwa dan raga elly shj.

nak join?

klik sini

tarikh tutup : 31.12.2010
________________________________

tahun 2010 akan melabuhkan tirainya tidak lama lagi. apa perasaan korang?

*sedih
*gembira
*ntah xrasa ape2 pun

apa2 jawapan pun.tahun 2011 akan menampakkan dirinya tidak lama lagi.
bagi aku tahun 2010 merupakan tahun yang bermakna buat aku

kenapa?

jum kita check it out pic ni ...

gambar ini diambil pada 31.08.2010 ketika kitorang terlibat utk sambutan Hari Kemerdekaan ke 53 tahun

kenangan sambutan Hari Kemerdekaan ke 53 tahun

venue : Stadium Putra Bukit Jalil

tarikh bersejarah : 31.08.2010
___________________________________________

rindu sangat time nih. kitorang pelajar2 IPGM seluruh Malaysia telah menyumbangkan keringat dan bakti untuk sama-sama menjayakan sambutan Hari Kemerdekaan ke 53 tahun.

kitorang telah berkampung di Presint 18,Putrajaya selama 10 hari tuh bermula 22.08.2010 hingga 31.08.2010.lama tuh kan.

seronok sangat2.tugas kitorang senang shj.angkat2 bendera yang menyerupai perkataan-perkataan lah

senang cerita "human graphic"

senang ke?susah adalah. kena fokus tau. kalaau x,nanti perkataan-perkataan tu salah.

antara perkataan yang kitorang telah hasilkan hasil kerjasama kami semua


bersatu teguh

lawa kan. seronok sangaat. elly harap next year pun kitorang akan diperlukan lagi untuk memeriahkan sambutan kemerdekaan.
________________________________________

tu lah antara kenangan terindah elly sepanjang tahun 2010.

rindu sangat kenangan yang tidak dapat dijual beli itu.
______________________________________

harap2 gambar elly bertuah. amin

my 1st giveaway - hanya untuk kamu


jom jom join GA ini ramai2

senang shj.

cuma klik sini

ada paham?

jadi cepat2 lah join.
hadiah menarik menanti para pemenang

elly nak tag


tarikh tutup

11 jan 2011

GIVEAWAY:LUCKY FOLLOWERS.WEE~

'Create

jum jum kawan2 kita join LUCKY DRAW FOLLOWER

anjuran cik izyan shamba

nak join?

klik sini

semudah ABC kan
______________________________________

cik izyan . saya harap saya akan menang topup. amin~

kepada peserta happy birthday giveaway!

ellyd dah updatekan senarai peserta
sila check nama anda kat sidebar belah kanan

*kalau sape2 dah join tapi xde name sila info kat elly tau

kepada sesiapa yang belum join lagi.
cepat2 masih ada masa lagi

tarikh tamat 20 disember 2010

result 21 disember 2010

nak join . klik sini

tqvm .

Photo Contest: My Bestfriend Forever!!


nampak macam menarik shj.

nak join klik sini
_______________________________________

elly pertaruhkan gambar2 time autumn season nih untuk contest ni


kami mula berkawan pada bulan Jan 2010 kerana kami semua classmates. diorang bestiee saya kerana

1. diorang gila-gila cam saya
2. hidup seharian xlengkap tanpa gelak ketawa mereka

" friendship is like a candy,it is so sweet"

i love all my friends.

putri,nurul,liza,dila,liyana

u rock my world babe !
i hope our friendship will last ever after. amin
____________________________________________

tarikh tutup contest ni

31 dis 2010. ( hurry up )

hadiah menarik menanti 3 pemenang tau ~
________________________________

kat sini elly nak tag

Me & My Teddy Contest


jom join


hadiah berupa kereta ferarri x 10 menanti anda.
haha.lebih2 lah tu.
nak tau hadiah ape yang menarik.
join lah dulu contest superverb nih .HEHE

syarat2 penyertaan ada kat sini
_____________________________________

elly nak pertaruhkan satu gambar yang elly rasa comel sangat.
bukan setakat bear je comel tuan nya pun comel ++ gak .HAHA

comelnya bear to. elly suka sangat.
1st of all elly nak ucapkan terima kasih kepada cik ella.

bukan sebab dia yang bagi elly bear comel tuh.
tapi kan...

1. dia bagi elly tangkap gambar sekejap ngn teddy bear dia lah

elly suka sangat2 ngan bear comel krim tuh.bulu nya sangat lembut tau. gunakan lah downy untuk mendapat bulu selembut bear tu. HAHA .
cube tengok bear tuh lame2 lagi.
memang comel + elly pun comel . HAHA

eh2,nape elly memakai baju kurung ? biarlah tukan baju kebangsaan kita. wekk :D . haha

_________________________________

tarikh tutup penyertaan ialah 31.12.2010

elly nak tag kawan2 teddy bear elly

___________________________________
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK