anak2 murid

Thursday, December 16, 2010

ramai katakan hidup mereka gambira.tapi anda pula bagaimana?

peace and love baby!!!

tajuk entri memang best kan. *harap2 ramai reader nak bace.HEHE.

anda gembira ke hidup kat dunia ni?

klik sini

* bahagia atau tidak (klik bahagia)

aku pasti ramai yang hidup gembira kan kat dunia nih.tapi ingat segembira di dunia gembira lagi di akhirat tau. aku ingatkan utk diri aku yg semakin leka ini juga.

aku gembira .semua impian aku walaupun xsemua actually.tapi ada lah 2 3 impian aku mnjd kenyataan dan ada lah 4 5 impian aku yang bakal menjadi kenyataan.amin~

apa impian aku yang aku dah berjaya capai

* belajar kat IPGM lah weh (ingat senang ke nak masuk,susah tuh.interview beribu2 lah)
dan syukur aku salah seorang yang bertuah dan aku berharap agar aku belajar lah dgn bersungguh2 tau

* Dean List tuh (1st sem kat UITM Me***a *terpaksa dirahsiakan aku telah berjaya membuktikan yang aku pun boleh berjaya lah.aku dapat DL tuh atau nama panjangnya Dean List atau dalam bahasa Melayu Anugerah Dekan.3.78.OMG.gila x?HAHA.dah xmau ngomong lagi nnt orang kate aku berlagak lah.baru dapat DL dah berlagak. *nih xberlagak lah.ini bangga.*ayat poyous.HEHE

tuh je kot impian aku yang dah menjadi kenyataan. *rase2nye..

dan impian aku yang bakal menjadi kenyataan ialah...
terpaksa dirahsiakan ats sebab2 tertentu weh.HAHA

___________________________________________

soalan aku,korang gembira ke x hidup kat dunia ni?aku harap2 kita semua gembira lah hidup di dunia ini.tapi jangan lah terover gembira smpi lupa akhirat pulak tau.

View Image


Go to fullsize image

akhir kata aku hadiahkan peace untuk anda semua

nak peace banyak2 klik peace untuk semua


dan nak join contest PEACE by ezan edma?

anda jenis berry kelas ape ek?

Go to fullsize image
blueberry! nyum2.aku suke sangat keluarga berry yang sangat manis masam belaka nih.
warnanya yang pink ada.purple ada.hitam pun ada.pendek kata macam2 ada*astro.HAHA

ape lah yg aku merepek nih.ok2,straight to the point.*nnt byk bebel pembaca lari lah.
aku baru je wat quiz pasal "ANDA JENIS BERRY APA EK?".

anda amacam?ada berani ke nak jawab quiz nih.senang shj lah.jawab quiz pun dapat hadiah tau.semudah ABC.haha

teringin nak jawab gak ke? klik shj kat bawah

_______________________________________

Go to fullsize image
mungkinkah anda raspeberi?

Go to fullsize image
atau,kek bluberi.nyum2

ataupun ...............

Go to fullsize image
jeng2.. handset blackberry tu.amek kau ,aku kasi 2 lagi tu.HAHA

apa,jualan gudang celcom kembali lagi

pic besar lagi tuh kan.nak tengok lagi besar,sila zoomkan ke 100%.HAHA.

cepat2 jualan besar-besaran celcom kembali lagi.kali nih banyak sale tau.ala-ala YES SALE lah.hehe.terpikat x?kalau lah anda terpikat n nak tengok ape lah yg dijual oleh pihak celcom tuh.jum lah klik kat bawab nih

__________________________________________________

nak klik lagi sekali.boleh shj.


aku sebagai pengguna celcom tegar memang support 100% lah sale nih.mane tau menang blackberry ke.HAHA.amin~

anda apa tunggu lagi .

anda tulis anda menang giveaway

Go to fullsize image
anda tulis anda menang giveaway

apa ke benda tu?
tajuk entri macam menarik shj kan.elly rasa mcm nak join je lah.lgpun elly kan memang suka menulis.*cita2 mahu jadi penulis gitu.HAHA

apa?anda pun nak join gak ke? kalau nak.senang shj lah.cuma klik kat bawah ni


nak klik lagi.klik lagi kat sana

ada paham?
elly dengar cerita lah kan hadiah2 nya disupport oleh cadbuary gitu.
coklat sedap hingga menjilat jari tangan sudah .HAHA

jom lah join tau giveaway menulis nih.

klik situ lagi

Go to fullsize image




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK