anak2 murid

Saturday, December 18, 2010

Perkahwinan Marion Caunter & SM Nasarudin, CEO Naza

tahniah diucapkan kepada pasangan pengantin baru kita


diharapkan agar perkahwinan anda berkekalan sehingga ke akhir hayat.
amin
________________________________________

marionkahwin2 (Gambar)  Perkahwinan Marion Caunter & SM Nasarudin, CEO Naza

Berpakaian serba putih, Marion Caunter & SM Nasarudin, CEO Naza selamat diakad nikah malam tadi dalam suasana majlis yang penuh meriah. Gambar yang dipaparkan memang eksklusif, kami dengar tiada saluran tv yang yang diberi hak penyiaran, kecuali E-news.

Persalinan Marion Caunter serba anggun berlabuci direka khas oleh pereka baju terkenal, Rizalman. Marion Caunter dikatakan telah memeluk Islam beberapa bulan yang lalu, kini muncul dengan nama baru, Marion Rose Caunter Abdullah.

Majlis persandingan akan diadakan mulai malam ini, bertempat di Mandarin Oriental (bersebelahan dengan KLCC).

marionkahwin7 (Gambar)  Perkahwinan Marion Caunter & SM Nasarudin, CEO Naza

marionkahwin9 (Gambar)  Perkahwinan Marion Caunter & SM Nasarudin, CEO Naza

I Love Giveaway - My biqque.blogspot.com Favourite Post!


wanna join this GA?

so easy like ABC .hoho.

klik here
_______________________________

untuk pengetahuan encik biqque,saya merupakan pengikut segar dari ladang teh anda yang ke 81.suke x?HEHE
saya suka lah semua post anda sebabnya saya nih suka lah nk travel aorund the world.even paling jauh pun saya sampai perlis shj.HAHA.tp kan bile bace post anda beserta dgn2 pic2 yg superver tuh sy plak dah terbayangkan yg saya sdg bercuti kt sana. (hyper ke)HEHE.

ok lah,dalam byk2 post anda sy paling suka 1 nih. tp post ni xde kena-mengena ngan travel lah.jap2 sy salin n tempek kat entri nih.


kenapa saya suka post ni ha?saya x kawin lagi n saya xde anak lagi tau.jgn salah sangke.saya baru sweet 17 (tipu).HAHA

kenapa saya suka post ini?

1. even saya x kawin lagi n xde anak lagi.tapi saya akan amalkan doa ni selalu lah.sebabnye bukan kalau kita bace sekali doa ni esok kite cepat2 dpt anak.BUKAN BUKAN dan BUKAN.saya amalkan doa ini dari umur saya 17 (tipu lg) smpai lah saya kawin.insyallah Allah akan mempermudahkan saya mendapat anak sebab saya amalkan selalu doa ini.amin

2. disamping saya baca post ini,saya juga akan mendapat pahala.betul x?anda juga dapat pahala sebabnya share kan doa kepada readers.huhu

3. cari lah kelainan sedikit dari orang lain.myb orang lain suka post anda yg berbentuk travel2 ke.saya lain dr yang lain.suka kan post doa berbentuk islamic nih.HEHE

4. sebabnya nih post anda yg kira popular lah kan. i like <3

tu je lah kot sebab2 munasabah n sarawak kenapa saya suka post anda ini.HEHE.


GOJESH IN ORANGE CONTEST !!!

amboi,oren sungguh lah banner tuh.sweet charity tol. HEHE
anda nak join contest ala-ala oren nih?
senang shj.cuma klik sini


elly berbaju kurung oren?HAHA.lawa x?menyerlah sungguh kan warnenye.nih baju raya elly tahun nie.saje je nak wat kelainan sket.nak try gak lah pakai baju warna panas n warna yg sgt menyerlah nih.HEHE.
ps : rajin kan elly.raye2 masih sempat lagi bace paper berita harian. (poyous)

ini lagi.oren sungguh kaler muh.menyerlah sungguh la.hEHE.description same cam kat atas.tp pic nih diambil time nak amek gambar kenang-kenangan keluarga lah.
ps ; nampak kan ramai2 org kat belakang tu?

terlebih gambar 1 lah plak.boleh kan cik hellow kitty?HEHE.
gambar nih diambil ketika elly berjalan2 ngn kawan2 kat melaka .ala-ala window shopping lah.HEHE

even favourite colour elly PINK lah. (elly tgk major yg masuk contest ni favourite colour diorang pink lah) tp nasib baek elly ada gak lah baju kaler oren.tak sia-sia elly pilih baju kurunng oren time raye

elly harap nasib elly betuah. haha. amin~


elly nak tag kawan2 oren elly

giveway contest b'day blog cik fa


happy besday to cik fa yang ke 22 tahun
hope panjang umur n dimurahkan rezeki selalu
amin~

nak join GA cik fa.klik je sini

Kontest Blog Terkemas


blog elly kemas ke?

elly rase kemas kot.tu lah sebabnye elly berani join contest terbaru nih.


anda ada berani ke nak join?kalu nak join.klik sini
__________________________

tarikh tutup 1 feb 2011. (lmbt lagi)
tp elly nasihatkan cepat2lah join tau sbbnya cik hana cuma limitkan 1000 penyertaan shj


elly menang ke?

first of all.elly nak ucapkan alhamdulilah.HAHA
elly menang teka dan menang weh. :D

1st time tu (berlagak toi la) HEHE

nak tau elly menang ape kan
sila klik sini tau

nak join GA elly.jum klik sini
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012 Reserved to Ellyayah
Design by Kay SBK